Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 24 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вашата горделивост е малко повече от нормално. Трудно е даже да се споделя стая с вас, само че скоро ще се наложи да измененията отношението си към света.

Телец

Не се тревожете за това по какъв начин се развиват нещата през днешния ден. Опитайте се да мислите положително. Трябва да се фокусирате върху интелекта си, с цел да постигнете задачите си.

Близнаци

Имате дълбока потребност да помагате на хората през днешния ден. Дотолкова, че това ще отнеме цялото ви време. Просто сте неспособни да кажете " не”, когато някой покаже, че има потребност от вас.

Рак

Емоциите ви вършат живота доста по-странен през днешния ден, по тази причина се уверете, че се справяте с тях. Не се тормозете, в случай че сътрудниците и приятелите ви се държат безчувствено - те не са като вас.

Лъв

Съобщението, което сте очаквали, е достигнало до вас и това ви кара да се чувствате щастливи. Излезте и се порадвайте на живота.

Дева

С сила като тази ще е срамотия да не извършите нещо занимателно, даже да е малко рисковано. Изследвайте непознатото и ще получите огромно задоволство.

Везни

Енергията ви е мощна, само че може би ще би трябвало първо да преодолеете някои съществени компликации, преди да осъзнаете на какво сте способни. Не се опасявайте, ще се справите.

Скорпион

Може да се чувствате разчувствани за неща, които не засягат останалите. Имате чудесни хрумвания - осъществете ги.

Стрелец

Рутината ви убива - време е за смяна в живота. Направете нещо, за което от дълго време си мечтаете и то ще има доста позитивни отражения в живота ви.

Козирог

Ваш другар или сътрудник ще се опита да притегли вниманието ви, само че това единствено ще ви изнерви. Но казусът не е в другите. Енергията ви просто не е синхронизирана, би трябвало да си вземете отмора за ден или два.

Водолей

Идеализмът ви е доста мощен през днешния ден и може да откриете хора с вашите хрумвания и мислене, които да ви последват. Вашата сила е чудесна, с цел да се забавлявате с всички.

Риби

Очакват ви проблеми от битов темперамент - нищо, с което да не можете да се справите. Имате силата да преодолеете всеки спор.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР