Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 22 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Никога не сте се тормозили да изразите мнението си по отношение на политика, разбирания, вяра и така нататък, а през днешния ден ще ви бъде даже по-лесно да го извършите. Ще бъдете част от спор, само че това не е никакъв проблем за вас, даже ви харесва.

Телец

Винаги сте били земни и практични хора. В някои обстановки това е плюс, в други-минус, само че вие сте наясно с това. В днешния ден това ще ви бъде от огромна изгода. Днес би трябвало да бъдете и малко по-спонтанни от нормално.

Близнаци

Ваш непосредствен от известно време доста се тревожи за вас и през днешния ден най-сетне ще повдигне тематиката. Вашите близки не заслужават да живеят напрегнат, тъй че ги допуснете до себе си и споделете какво ви тревожи.

Рак

Днес ще бъдете поканени на празненство и не трябва да се колебаете дали да отидете. Прекалено строги сте към себе си. Дайте си малко повече независимост, позволете си да се забавлявате и да бъдете щастливи.

Лъв

О, спрете да се оплаквате! Ако нещо в живота ви не ви харесва, вземете се в ръце и го променете. С недоволство няма да стигнете надалеч, тъй че просто разберете, че е излишно. Всичко е във вашите ръце. Ако сами не си помогнете, няма кой да ви помогне.

Дева

Вие нормално не мечтаете. Вие сте доста по-рационални. Нямате време за фантазии. Вие просто работите старателно, до момента в който не постигнете това, което желаете. Днес обаче се чувствате по-различно от останалите дни и ще бъдете мечтатели най-малко за един ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР