Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 17 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Хрумва ви концепция, която може да ви придвижи нагоре в кариерата. Недейте обаче да се втурвате стремително в новото начинание. Необходимо е първо да го обмислете добре - с всичките му позитивни и негативни страни.

Телец

Иска ви се да извършите нещо щуро през днешния ден. Слънчевите дни, прекарани в офиса, не ви зареждат с въодушевление и тъкмо по тази причина имате потребност от нови прекарвания. Организирайте дълъг и изпълнен със занимания уикенд.

Близнаци

Вълнувате се поради срещата с новия мъж в живота ви, която другояче очаквате отдавна. Не се старайте да се харесате на индивида насреща, бъдете себе си и той ще ви оцени точно поради това.

Рак

Намеренията ви са осуетени и би трябвало да изградите различен проект, с цел да осъществите всичко, планувано за през днешния ден. Не бива да пропускате нито един подробност, тъй като дейностите ви през днешния ден ще се окажат от основно значение за бъдещето ви.

Лъв

Не сте сигурни в възприятията си, а неверното решение може да ви докара до непроменими житейски трансформации. Помислете добре какво желаете, преди да дадате напразни очаквания или да извършите съществени избори.

Дева

Любовта кацва на рамото ви през днешния ден, само че вие може и да не я забележите. Свикнали сте тя да ви подминава и присъствияето ѝ в деня ви ви изненадва. Прегърнете я и я приемете такава, каквато е - чиста и същинска.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР