Можете да разчитате на определени обичаи във Ferrari. Така е

...
Можете да разчитате на определени обичаи във Ferrari. Така е
Коментари Харесай

За любителите на свеж въздух - Ferrari 296 GTS - видео

Можете да разчитате на избрани традиции във Ferrari. Така е и с разновидността Spider на моделите, който последва затворените версии от Маранело. Същото е и при новия 296 GTS (за Gran Turismo Spider), който към този момент бе показан и се предлага паралелно с 296 GTB.

Технически видяно, двамата “огнени ” италианци са значително идентични. Това значи че GTS също се предлага с plug-in хибридно задвижване и също може да измине 25 километра чисто електрически при скорост до 135 км/ч. Общата мощ на шестцилиндровия мотор с вътрешно горене с работен размер от три литра и електрическия мотор е 830 к.с., които се предават на задната ос.

Ясно е, че тази мощ от двата разнообразни източника на сила подсигурява брилянтно шофиране. Стандартният спринт от 0 до 100 км/ч лишава 2,9 секунди, а оптималната скорост надвишава 330 км/ч, тъкмо като GTB. Затвореният вид е леко по-бърз – с 0,3 секунди от GTS при спринта от нула до 200 км/ч - за 7,3 вместо за 7,6 секунди - поради малко по-ниското си тегло.



Според Ferrari твърдият покрив, който може да бъде свален за 14 секунди и в придвижване до 45 км/ч, подсигурява „ извънреден комфорт на пасажерите “. Той е прегънат на две елементи наедно над предната част на мотора, а в задната част е вметнат прозорец, който разрешава нормалния аспект към мотора. Когато горната част е спусната, кабината и задната част са разграничени от регулируемо по височина задно стъкло, което е предопределено да обезпечи приятни условия за каране навън даже при висока скорост.

Тези, които желаят да употребяват мощността и шофирането на новия автомобил основно на спортната писта, могат също да поръчат пакета Assetto Fiorano с разнообразни олекотени структури и аеродинамични модификации за GTS - и със специфичната червено-бяла цветова скица. От Ferrari към момента не са оповестили цени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР