Можете да отслабнете с помощта на зелен чай, но само

...
Можете да отслабнете с помощта на зелен чай, но само
Коментари Харесай

Отслабване със зелен чай

Можете да отслабнете благодарение на зелен чай, само че единствено в случай че го употребявате по верния метод. Препоръчва се чаят да се употребява с листа вместо във филтърни пликчета.

Ако в продължение на три месеца консумирате зелен чай всеки ден, ще загубите най-малко 1,5 кг без други промени в диетата или метода на живот. Това ще форсира метаболизма ви, което е еквивалентно на загуба на 100 калории дневно.

Един от страничните резултати при заливането на чая с гореща вода е леко горчивият му усет, който е доста по-мек, когато листата се залеят с вода, която е малко изстинала...

В източните страни зеленият чай се пие всекидневно за положително здраве, а в останалата част на света той закупи голяма известност като чудесна опция на кафето, което е цялостно с изгоди за здравето, само че и за стройна линия.

Научните проучвания демонстрират, че флавоноидите и кофеинът в зеления чай форсират метаболизма, усилват окисляването на мазнините и даже покачват инсулиновата сензитивност.

Врящата вода не е потребна за скъпите катехини, съставки от зеления чай, които носят многочислени изгоди за индивида. Вместо да заливате чая с вряла вода, оставете да престои няолко минути, след което залейте листата зелен чай. Изчакайте няколко минути, до момента в който листата пуснат отличните си свойства във водата, прецедете и по-късно изпийте.

Множество антиоксиданти от зеления чай усъвършенстват мозъчната функционалност и имат противораков резултат. Избягвайте прибавянето на захар и мед към зеления чай, тъй като те доста смекчават позитивните свойства на тази мощна напитка.

Пиенето на литри зелен чай дневно няма да форсира процеса на намаляване. 2 до 2 и 1/2 чаши дневно са изцяло задоволителни, а повече от това може да докара до неприятни последствия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР