Можете да определите дали един мъж е добър в леглото,

...
Можете да определите дали един мъж е добър в леглото,
Коментари Харесай

Какъв е мъжът в секса според стила му на шофиране

Можете да определите дали един мъж е добър в леглото, доста преди да стигнете до секс. Един от методите да се направи това е да обърнете внимание на стила му на шофиране. В шофирането темпераментът се демонстрира много блестящо. Не бива да разчитате напълно на този „ тест-драйв “, само че има смисъл да се вгледате в държанието на кавалера си зад кормилото, написа woman.bg. Може да откриете нещо ненадейно за него – и да прецените съгласно обстановката дали да приемете получената информация с възприятие за комизъм или на съществено.

Газ до дупка!

Щом се настаните на седалката, колата ще потегли внезапно като зажаднял за препускане из просторите кон. Този мъж ще направи всичко, с цел да ви впечатли. Моторът ще реве оглушително, спирачките ще пищят, а пешеходците ще се разбягват като пилци. Ако си падате по бурния натиск и стремителността, няма да сбъркате, в случай че се влюбите в този „ авто играч “. Дали освен това той ще е угрижен за вашето наслаждение в леглото? Едва ли. Дали ще има задоволително сили, с цел да бъде в спалнята не по-малко впечатляващ, в сравнение с автомагистралата? Също е под подозрение. Хората, които обичат да се перчат, постоянно си похабяват силата единствено за външните резултати.

Любимата ми количка

Сядате в колата и незабавно виждате, че мъжът се грижи за нея трепетно и деликатно. Всяко детайлче сияе, всяко болтче е тествано и затегнато. Шофьорът може с часове да приказва за МПС-то си и за техническото му устройство. Ако сте от тези, които „ обичат с ушите си “, това несъмнено ще ви впечатли. Но на какво можете да разчитате? Този мъж ще се постарае да изучи по какъв начин работи вашата половост и какви „ копченца “ би трябвало да натисне по вас. Има единствено един проблем – пристрастеността му към колата несъмнено ще е по-силна от пристрастеността му към вас.

Бързай постепенно

Вие се вълнувате, заинтригувани сте от поканата да ви повози и очаквате, че в този момент ще отпрашите напред към романтиката и новите чувства. Но още на старта чакате дълго кавалерът да ревизира водата и маслото, да зададе маршрута в навигатора, да се настрои за шофиране… Когато най-накрая потеглите, той ще понижава преди всеки светофар, ще се вглежда замислено във всеки пътен знак и ще кара доста по-бавно, в сравнение с постановат рестриктивните мерки на скоростта. Най-вероятно този мъж ще ви стане отегчителен, много преди да стигнете до леглото. А може пък тъкмо подобен човек да си търсите – претенциозен, умеещ да взима значими решения и кадърен да ви изчака да „ запалите “ и вие.

Надежден

Той кара решително и умерено, с точни придвижвания, без непотребни жестове. Знае чудесно всички правила и по кое време тъкмо може да ги наруши. В колата му ще се почувствате предпазени, уверени и спокойни. Може би търсите тъкмо това. Тогава се отпуснете по течението – всичко ще е под контрола на кавалера ви. Дали ще има изненади? О, да – в точния миг и на точното място. А бурни пристрастености? Едва ли.

Пази се!

Резки придвижвания, гръмки възклицания, непредвидени решения на пътя – сякаш е считал да кара напряко, а в последния миг е решил да завие. С подобен мъж няма да скучаете. Сексът с него ще е изпълнен с изненади и опити. Но очаквайте един прелестен ден вашият сътрудник да се отегчи от стабилната връзка и да възпламени с двеста към нови завършения. Ако държите да бъдете с него, ще знаете по какъв начин да го задържите. Бъдете постоянно нова, непредвидена, ту сходна на божествен остров в бурното му море, ту на вихър след мъртвило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР