Можете да изглеждате точно като красивите и известните мадами, ако

...
Можете да изглеждате точно като красивите и известните мадами, ако
Коментари Харесай

5 звезди се довериха на тези диети и за Коледа ще изглеждат зашеметително

Можете да изглеждате тъкмо като красивите и известните мадами, в случай че започнете да гледате на храната като тях. Певци, артисти и други известни персони постоянно са в чудесна форма.

Те обаче нямат време да опитват и употребяват единствено потвърдени способи, с цел да се запазят този тип. По тази причина ви предлагаме 5 потвърдени диети от звездните дами.

Дженифър Анистън
Станалата известна в целия свят с паметната си роля на Рейчъл от сериала " Приятели " актриса в продължение на доста години се придържа към системата за хранене на Бари Симс. Според нея във всяко хранене би трябвало да ядете 40% протеини, 30% мазнини и 30% въглехидрати. Освен това за реализиране на оптимални резултати Дженифър съчетава диета със система за извършения, разработна от персоналния ѝ треньор.

Меган Фокс
Красивата Мегън се е спряла на палеодиета. Тя употребява единствено тези артикули, които са били разполагаем на първобитния човек – месо, плодове и зеленчуци. Ако би трябвало незабавно да отслабне, актрисата изключва от диетата млечни артикули, бобови растения, захар и алкохол.

Диетата на Виктория Бекъм и на други 2 звезди вижте в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР