Можете да изглеждате по-млади от възрастта си с помощта на

...
Можете да изглеждате по-млади от възрастта си с помощта на
Коментари Харесай

Как да станем по-млади след фризьор: 5 прости съвета за жени за 45 години

Можете да изглеждате по-млади от възрастта си благодарение на вярно подбрани облекла и грим. Също толкоз значимо е да имате красива и добре поддържана коса, стилна прическа и съвременен колорит. Тези елементарни 5 съвета ще ви оказват помощ да загубите няколко години.

 

1. Не се опасявайте от къси подстригвания.

В множеството случаи късата и стилна прическа прави дамите по млади. Тя прибавя имидж, лекост, интензивност. Такава прическа отива съвсем при всяка форма на лицето, изключително овална.

Не забравяйте, че късата прическа ще придаде младост и прохлада единствено в композиция с съвременен колорит на косата.

Също по този начин, не забравяйте, че при липса на кичури на гърба на главата, шията и деколтето ще бъдат оптимално отворени, което значи, че те би трябвало да бъдат добре поддържани. Минималистичната прическа “под момчето ” наподобява стилна единствено при дълга шия и овално лице.

2. Изберете деликатно цвета на боята.

На 45-годишна възраст е нежелателно да боядисвате косата си в разнообразни цветове,или доста по-светли от естествения си цвят. Много тъмните, съвсем черни брави по лицето притеглят вниманието към бръчките и вероятните недостатъци по кожата, те най-често те прибавят единствено възраст.

Не би трябвало също да боядисвате косата си в доста ярко русо по същата причина. Ако желаете да имате по светла коса, не изсветлявайте повече от 2-3 тона по-светъл от естествения цвят.

За да изглеждате по-млади, по-добре е да изберете ярко руси тонове със златист нюанс, в случай че имате кестенява коса по природа, или кафяви тонове, в случай че сте естествена брюнетка.

3. Опитайте да оцветите благодарение на техниката балаяж. 

В зрелост оцветяването с съвременна техника на балаяж ще помогне да изглеждате по-млади. Такова боядисване основава резултата на кичури, изгорени на слънце върху косата. Оцветителният състав се нанася върху повърхността на обособени кичури и върху косата се основава натурален модел, наподобяващ слънчеви отражения. С всяка форма на прическа, балаяж образно прибавя размер към прическата, а леките кичури по лицето се освежават и подмладяват.

4. Добавете размер.

Ако имате тънка коса, би трябвало да употребявате специфични средства, до момента в който изсушавате със сешоар. За всекидневието, използвайте спрейове. В този случай ще създадете задоволително размер, само че в това време не претоварвайте прическата и няма да изглеждате старомодни. Не забравяйте, че размерът на косата постоянно би трябвало да наподобява натурален.

5. Не се опасявайте от мнението на някой различен.

Това е може би най-важният съвет. Няма потребност да се страхувате да експериментирате с косата. Ако желаете да направитенеобичайнаприческаилида боядисвате обособени кичури в рискови цветове, не се колебайте. Може би умел фрьзер ще ви предложи нещо ново въз основа на вашия пъстър вид и жанр на облекло

Не забравяйте, че когато сте над 45 години, най-малките неточности в техниката на боядисване ще бъдат забележими незабавно и ще сведат до най-малко напъните ви.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР