Можете да изглеждате модерно и стилно, без да харчите много

...
Можете да изглеждате модерно и стилно, без да харчите много
Коментари Харесай

5 летни неща, които ще ви направят икона на стил

Можете да изглеждате съвременно и стилно, без да харчите доста време и пари! Подготвихме за вас дребен лист с неща, които ще улеснят основаването на облик, на който доста девойки на улицата ще завидят. Тези неща са ключът към стилния триумф!

1. Вталена рокля

В такава рокля всяка жена ще наподобява елегантна и женствена! Може да бъде с принт: клетка, точки, флорален принт. Основното е, че роклята седи идеално на фигурата, не би трябвало да е прекомерно стегната. В такава рокля ще привлечете вниманието на всички и ще наблегнете естествения си сексапил.

За да създадете замайващ тоалет единствено за няколко минути, просто обуйте типичен обувки или съвременни сандали на висок ток и наметнете сако на раменете си.

2. Елегантна развяваща се блуза

Това е чудесна опция на класическата бяла риза. Нежна блуза от шифон наподобява доста по-стилно и женствено.

Може да се комбинира по разнообразни способи. Перфектен за всекидневно носене с дънки и равни обувки. Елегантен тоалет за вечерта – блуза от шифон + елегантна пола вид молив + обувки на висок ток. Минимум разкрасяване!

3. Пола вид молив

Полата вид молив е една от най-ефектните елементи от дамския дрешник. Вталената му кройка нежно обгръща силуета, наблягайки женствените форми. Особено в случай че изберете от дантела или памучен плат.

Една елементарна класическа риза, блуза или тениска идеално ще хармонизира с пола-молив, която ще внесе независимост, лекост и младост в облика.

Дискретни аксесоари, съвременна чанта, слънчеви очила ще бъдат идеално хармонизирани с подобен комплект.

4. Панталон от плат с висока талия

Те са доста комфортни, елегантни и стилни. Не е нужно доста, с цел да създадете облик, заслужен за купата икона на жанр. Основното нещо е да изберете верния размер, верния цвят и да можете да комбинирате с други облекла в дрешника.

За да освежите дрешника си, изберете панталони с висока талия в пастелни цветове, като мента или неясно розово, с необятна талия. За вечерно излизане с панталон с висока талия изберете моден сатенен топ и обувки на висок ток, които ще ви придадат резултат на дълги крайници.

5. Яке с истински щампи и цветове

Това е най-хубавият метод да изглеждате съвременно и стилно. Достатъчно е да наметнете сако, което разнообразява целия тоалет. За да изглеждате като икона на жанр си коства да инвестирате в истински модели и цветове. Ярки, наситени цветове и привличащи вниманието шарки са идеални за лятото.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР