Можете да гледате предаванията на цял екран или в прозорецИнтерфейсът

...
Можете да гледате предаванията на цял екран или в прозорецИнтерфейсът
Коментари Харесай

ProgDVB Professional – телевизия и музика от цял свят

Можете да гледате предаванията на цялостен екран или в „ прозорец ”

Интерфейсът на програмата е подсъзнателен, с комфортно и разумно оформление на командите и настройките (екранна фотография: ProgDVB Professional)

Гледайте телевизионни канали от целия свят, насладете се на радио от комфорта на вашия компютър и запишете обичаните си излъчвания, с цел да ги гледате по-късно – всичко това е допустимо с програмата ProgDVB Professional.

Това е един сложен, само че елементарен за потребление цифров инструмент за видео лъчение, който ви разрешава да се наслаждавате на онлайн радио и телевизионни канали непосредствено от вашия компютър. Програмата включва всички типове функционалности, които сигурно ще създадат прекарването по-приятно.

Що се отнася до използваемостта, ProgDVB Professional няма да е предизвикателство за никого. Интерфейсът на програмата е подсъзнателен, с комфортно и разумно оформление на командите и настройките. Всички телевизионни и радио канали са подредени по азбучен ред по страни и можете да получите достъп до тях с едно кликване. Приложението автоматизирано се свързва към канала и стартира излъчването.

Можете да гледате вашите излъчвания на цялостен екран или пък в режим „ прозорец ”. Във втория случай интерфейсът се скрива и получавате преоразмеряем прозорец, който да поставите на всички места на екрана и да се наслаждавате на новинарско лъчение, до момента в който работите по план, да вземем за пример.

ProgDVB Professional ви разрешава да групирате каналите по мрежа или снабдител, да ги сортирате по страна, род, известност и вид. Можете даже да добавите нови канали и да ги подредите в персонализирани папки. Остава ви единствено да се концентрирайте върху подбора на качествено наличие съгласно ползите си.

Можете да групирате каналите по мрежа или снабдител, да ги сортирате по страна, род, известност и вид (екранна фотография: ProgDVB Professional)

Програмата поддържа HDTV, а също така предлага PIP благоприятни условия (картина в картината), както и мозаечно проявление на предаванията, като тези неща са потребни, когато желаете да виждате какво се случва на няколко канала.

Голям плюс на ProgDVB е, че ви разрешава да записвате голям брой канали по едно и също време от едно или повече устройства. Можете също да планирате записи, с цел да сте сигурни, че няма да пропуснете обичаното си предаване.

За тези, които просто се интересуват от онлайн радио, ProgDVB Professional е в положение да даде качествено аудио. Можете да настройвате тънко звука благодарение на вградения 10-честотен екулайзер или просто да активирате автоматизираното ръководство на усилването, с цел да избегнете неочакваните съмнения и да поддържате равнището на аудиото.

В умозаключение, не е пресилено да се каже, че ProgDVB Professional е център за медийно лъчение, който е в положение да отговори на желанията на всеки консуматор.

Даунлоуд: ProgDVB Professional
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР