Можеше и по-спокойно да е на изборите, ако не беше

...
Можеше и по-спокойно да е на изборите, ако не беше
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Можеше и по-спокойни избори да имаме, не на инат

Можеше и по-спокойно да е на изборите, в случай че не беше инатът на президента . Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който гласоподава малко преди 8.30 часа тази заран в Банкя.

Това са най-скъпите избори , близо 50 млн. се дадоха за машинното гласоподаване, близо 9 600 машини са взети и разнесени. Над 150 млн. ще излязат изборите и в случай че някой желае на няколко месеца да си даваме по 150 млн., това е негово право , продължи с коментара си Борисов. По думите му тези пари могат да се дадат за битката с епидемията, за пенсионерите или за други потребни действия .

Иначе министър председателят сподели, че гласоподава за това, което народът желае да бъде направено.

Премиерът пожела триумф на всички партии в днешния ден и уточни, че изборите ще бъдат почтени и честни, а той самият постоянно се е вслушвал в гласа и желанието на народа.

Надявам се мобилизацията на партията ми ГЕРБ и на Съюз на демократичните сили да е сполучлива , добави министър председателят.

Борисов се похвали, че ГЕРБ са водили най-толерантната акция , позитивната, единствено са показвали какво са създали. Той посочи поддръжката, която е получил от доста европейски водачи, а даже и от Зоран Заев. " Много е значимо България да продължи да бъде ръководена по европейски и устойчиво ", настоя Борисов. А съгласно него най-голямата поддръжка от Европейска комисия сме получили с спомагателните ваксини на " Пфайзер " - " Благодаря на тези 19 страни, които се съгласиха да дават от своите лични ваксини на българите . "

Бойко Борисов честити на католиците Великден. " Да, Радев избра тази дата и дано да отвърнем през днешния ден на неприятното с положително и да бъдем позитив ", приключи министър председателят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР