Можем само да си представим лукса да седнеш да вечеряш

...
Можем само да си представим лукса да седнеш да вечеряш
Коментари Харесай

Храните, които са забранени на кралското семейство

Можем единствено да си представим лукса да седнеш да вечеряш всяка вечер в Бъкингамския замък с ястията, приготвени за теб от цялостен екип топ готвачи. Сигурно си мислите, че можете да ядете всичко, което изберете - само че това не е по този начин. Какво е неразрешено да се храни кралското семейство, вижте в канала във vbox7:

Чесън

Обичан от някои, ненавиждан от други, чесънът е храна, която обичаш или мразиш. Заради характерната миризма, която той оставя, той е неразрешен даже на Нейно величество.

Херцогинята на Корнуол един път разкри на австралийския MasterChef, че когато по публични задължения, в никакъв случай не се сервира нищо с прекомерно доста чесън:

" Чесънът е неразрешен. Винаги би трябвало да пропускате чесъна при готвене за нас. " Това удостовери и някогашният кралски готвач Дарън Макгрейди, който разкри, че на дворцовите готвачи е неразрешено да сервират храна, съдържаща прекалено много лук или чесън.

Миди

Мидите и други черупчести мекотели са неразрешени за готвене в двореца, тъй като носят висок риск от хранително натравяне .

Бившият кралски иконом Грант Харолд сподели пред списание Woman & Home: „ Много рационален ход е да се забранят морските блага. Не желаеме член на кралското семейство да има сериозна реакция на хранително отравяне, изключително в случай че е в чужбина. "

Въпреки това сме сигурни, че това предписание е нарушавано понякога. Принц Уилям нееднократно е разкривал любовта си към суши, а принц Чарлз е прочут с опитване на разнообразни типове миди. Казват обаче, че кралицата постоянно се придържа към възбраната.

Гъши дроб

Френският деликатес е неразрешен в кралските дворци от 2008 година насам по условие на принц Чарлз поради терзанията за нечовешкото отношение към животните.
 готвач Gulliver/Getty Images

Сурово месо

Бившият кралски готвач Дарън Макгрейди нееднократно е споделял, че кралицата никога не е обожател на по-суровите меса. Това може и да е следствие от възбраната на всички в кралското семейство да се хранят със по-сурови пържоли, като им е неразрешено даже да пробват от ястия, в които има не сготвено месо като стек тартар.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР