Можем и знаем как да променим и измъкнем България от

...
Можем и знаем как да променим и измъкнем България от
Коментари Харесай

БСП: Можем и знаем как да измъкнем България от блатото

Можем и знаем по какъв начин да променим и измъкнем България от блатото, в което се намира, обърна се към столичани лидерът на листата на Българска социалистическа партия в 23 МИР Христо Проданов. Кандидатите от листите в столицата се срещнаха с жителите на София в парка зад музея „ Земята и хората “.

Чест и отговорност е да съм част от тази листа - сплав сред младост, опит и висок професионализъм, акцентира Проданов.

От година и поливна България се намира в дълбока политическа рецесия. Новите политически инженери и идеолози ни бутат и ни насаждат, че нямало ляво и дясно. В момента разделянето е на умните и красивите, на младите против старите, на статуквото против смяната, на честни и нечестни, като някои нечестни ще издават лиценза на почтените, продължи социалистът. По думите му политическият разговор и спор е деградиран до долнопробно шоу. Обществото е разграничено, половината жители не гласоподават, не имат вяра в никой, другата половина се лута, търсейки следващия избавител, изясни обстановката социалистът.

Разделят обществото на имунизирани против неимунизирани, лекари против учители, служащи против работодатели. В тази конюнктура на раздрана социална тъкан, на фона на непрекъснато покачващите се цени, на обществената, енергийната и здравна рецесия след 2 седмици ще би трябвало да се сформира болшинство в Народното събрание и държавно управление, което да извадят България от всички тези рецесии. Тази отговорност се пада на всички партии, които се декларират против статуквото, против което ние се борим и което 12 година ръководи България, сподели още Проданов.

Доказахме, че сме партията, която може и знае по какъв начин, че гласът на разсъдъка, на българите, които желаят да живеят в обективна, обществена и постоянна страна, добави той.

Българска социалистическа партия осъзнава отговорността си пред народа и Родината. Решени сме, можем и знаем по какъв начин да променим и измъкнем България от блатото, в което се намира, приключи Проданов и прикани хората да гласоподават с номер 33 на 14 ноември.

Българска социалистическа партия в никакъв случай не е изоставила българските жители, без нас България няма да може да излезе от рецесията, сподели от своя страна Георги Свиленски, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 25 МИР – София.

Свиленски съобщи, че за следващ път пред тази година сме изправени пред парламентарни избор, както и президентски.

„ Само дружно можем да променим България, когато спечелим президентските и парламентарните избори. За трети път Българска социалистическа партия застава пред вас с открита стратегия и експерти във всички области – енергетика, обществена политика, стопанска система, опазване на здравето,, професори, доценти, доктори. Потенциал, който няма по какъв начин да бъде недооценен от нито една политическа партия. През последните месеци сме очевидци на претенденти за власт, на партии, които ще трансформират България, само че не споделят по кое време,приписали стратегиите на разнообразни партии, с цел да наподобява добре в очите на гласоподавателите “, разяснява той.

Българска социалистическа партия е партията, която поредно залага и се грижи за ползите за обществено слабите, неоправданите, на тези, които мъчно могат да изкарат годината, живота си в тези условия, подложени на енергийна рецесия, обществена рецесия “, изясни Свиленски и уточни, че Българска социалистическа партия има решения за всяка една рецесия, като прикани жителите да гласоподават с номер 33 в бюлетината.

Той прикани за висока изборна интензивност.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР