Можем да срещнем много специалисти и разбирачи, готови да ни

...
Можем да срещнем много специалисти и разбирачи, готови да ни
Коментари Харесай

Има ли печеливша стратегия при игра на ротативка

Можем да срещнем доста експерти и разбирачи, подготвени да ни разяснят (не гратис, схваща се) тънкостите на хазарта и да ни “открехнат ” по какъв начин да победим букмейкърите. Когато приказваме за игри като блекджек или рулетка, в тях откриваме някаква логичност, макар че все по този начин водещ е шансът. Но при ротативките е неуместно да се приказва за потвърдено работеща универсална тактика за триумф.
Докато при
блекджек някои броят картите (въпреки че това е неразрешено във физическите казина в Америка, а нарушителите биват гонени от залите, без да могат да сложат ръка и на цент от припечеленото), то при слотовете няма по какъв начин да се пресметна или да се планува какво ще излезе при идващото завъртане. Всяко последващо залагане е изцяло самостойно за себе си и не зависи от предходното, нито пък по някакъв метод основава предпоставки за резултата от идващото.

Ако желаете да ревизирате дали се появява някаква причинност в играта или фактически всичко е въпрос на късмет, можете да изпробвате една от най-популярните игри като 40 Супер Хот да вземем за пример. Говорим за безвъзмездна версия, при която не се рискуват действителни средства, а се играе с виртуални токени. Когато те се “изхарчат”, можете да презаредите страницата и да играете още веднъж. Естествено, в случай, че не се играе с същински средства, то и облагите остават единствено на екрана без опция да бъдат усвоени. Такива демо версии дават задоволително добра визия по какъв начин работи самата игра, а и дават образно доказателство какъв брой е мъчно да се планува изходът от едно завъртане.

Как да преценим размера на залога?

Всъщност, когато приказваме за тактика при ротативките, такива има, те обаче се отнасят по-скоро за метода, по който да бъдат изразходвани и залагани средствата. При упоменатата имаме оптимален брой от 40 вероятни конфигурации сред знаците, които да образуват печеливши линии. Но за 40 комбинации са нужни и 40 залога при всяко завъртане. Понякога е рационално да се лимитират някои линии, с цел да употребява по-малка част от бюджета за игра. Това, несъмнено, въпреки това лимитира възможностите за облага, а и може да лиши играча от отлична опция, която няма да е годна при орязване на конфигурациите. Можем да следваме някаква скица при
залагане, при която започваме с максимума, а при облага с по-голяма стойност ограничаваме броя на линиите за три или пет завъртания, преди още веднъж да използваме всички 40 комбинации.

Има ротативки и с 5 линии, и със 100 линии, като за последните може да се каже, че са основани за играчи, които са подготвени да рискуват повече. И там могат да се свиват конфигурациите, които носят облага, както и да се трансформира размерът на единичния заем за
залог. Тези, които се придържат към по-бюджетно насочена игра, може би ще се насочат към вид с не повече 5 комбинации. Но в последна сметка и в единия, и в другия случай най-важно е дали имате шанс и дали знаете по кое време да спрете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР