Можем да споделим отговора още сега, но няма да е

...
Можем да споделим отговора още сега, но няма да е
Коментари Харесай

Има ли връзка между размера на пениса и номера на обувките

Можем да споделим отговора още в този момент, само че няма да е забавно. Затова ще стартираме с дългогодишното поверие, че колкото по-голям номер обувки даден мъж, с толкоз по-голям сексуален орган разполага. Няколко самостоятелни изследвания се заемат да видят какъв брой истина има в сходно изказване.
 Снимка 349836

Според това на BJU International journal of urology, което употребява данни, получени от 15 хиляди мъже, междинната дължина на пениса е 9.2 см в умерено и 14.2 см в еректирало състония. Изследваните номера на обувките на 15-те хиляди мъже не демонстрират връзка с дължината.

" Не можем да предвидим дължината на нечий пенис по размера на стъпалата му или която и да е друга част от тялото, " споделя сексологът доктор Джил Макдевит. " Големината му се предопределя от генетиката и особеностите на средата още от утробата. "
 Снимка 429799

Твърдението й е подкрепено още няколко изцяло самостоятелни проучвания в Канада, Южна Корея и други места по света, както и от публикация в влиятелното здравно списание Human Andrology.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР