Можем да мотивираме децата да се развиват и да учат.

...
Можем да мотивираме децата да се развиват и да учат.
Коментари Харесай

Учителката Рени Стоичкова: Стимулирайте децата да четат, защото повечето са неграмотни и...

" Можем да мотивираме децата да се развиват и да учат. Но това би трябвало да стане първо в фамилията, четете книжки на децата си, не ги оставяйте на телефоните и таблетите, когато отивате на рожден ден на дете, подарете му книга, не играчки. Защото правоговора и правописа се учат с четене, единствено в учебно заведение не е задоволително. Разбира се, не можем да избягаме от новите технологии, само че на мен персонално ми е болно, че сегашните деца порастват необразовани, не всички, само че по-голямата част от тях са ", сподели Рени Стоичкова, учителка по Български език и литература, в студиото на " Социална мрежа " по Канал 3.

" Те не знаят по какъв начин се членува, дори като влезеш във фейсбук всички постове са цялостни с необразовани обикновени думи: " рожденНици, именНици ". Всеки може да направи обикновена инспекция, споделяме рожден ден, не рожденен, тези неща се учат в учебно заведение, само че с цел да вникват децата в действителност в материала, би трябвало да имат навика да четат и пишат, да не се разсейват от технологиите ", разяснява още тя.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР