Можем да кажем, че групата е била мултифункционална. Една част

...
Можем да кажем, че групата е била мултифункционална. Една част
Коментари Харесай

Над 15 души са задържаните от групата за разпространение на наркотици в София

Можем да кажем, че групата е била мултифункционална. Една част от групата се е занимавала с развъждане на марихуана и произвеждане на синтетични опиати. Имало е хора, които са се занимавали с вноса на кокаин и хероин. Трети пък са отговаряли за разпространяването по нощни заведения и клубове. Имало е и четвърто звено, което е доставяло опиати до адрес на клиента.

Повече в директното включване на Иво Никодимов.

Групата е съперник на тази на Радо Ланеца, която беше арестувана преди няколко месеци.

Според проверяващи, част от хора, работели за Ланеца, само че не задържани преди, са почнали да работят за конкурентната група.

Към този миг имаме информация за към 15 арестувани и отведени в ГДБОП. Те са арестувани за 24 ч. Утре ще бъде преценено на кои какви обвинявания да бъдат повдигнати.

Все още нямаме информация дали е арестуван и водача на групата. Той е с голям брой престъпни регистрации.

Това е втората огромна група за разпространяване на опиати в столицата, която е арестувана единствено за няколко месеца.
 Мащабна акция против наркоразпространението в София, над 10 задържани Мащабна акция против наркоразпространението в София, над 10 задържани
Мащабна акция на ГДБОП и Столична дирекция на вътрешните работи против наркоразпространението се организира сега в няколко квартала на София.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР