Можем да чуем най-различни обяснения, като например: секса с бившия

...
Можем да чуем най-различни обяснения, като например: секса с бившия
Коментари Харесай

Ето Защо Искаме Да Се Клатим С Бившия

Можем да чуем най-различни пояснения, като да вземем за пример: секса с някогашния е супер, не мога да си намеря някой нов, не желая да стартирам нова връзка, към момента го обичам, в този момент имаме неангажираща връзка и така нататък

Това не ви ли звучи познато? Не ви ли звучи и неуместно? Ето какви са същинските аргументи да търсим секс при някогашния:

1. Имате потребност от физическа непосредственост

Освобождавате малко количества окситоцин, който е хормона на любовта, когато се докосвате до някого. Допирът е един от главните способи, по които новороденото бебе схваща, че е обичано и се намира в сигурност.

2. Това е методът да извършите раздялата по-лека

Особено в случаите на по-дълга връзка. Търсите по-бавно и последователно отдалечаване от колегата, страхувайки се да се отделите от някой, който е бил част от живота ви.

3. Чувствате се самотни

Създаването на нови взаимоотношения изисква време. Често може да изберете по-лесния метод – да се върнете към старите, добре познати хора.

Макар че това може да помогне на самотата ви за малко, в дълготраен проект просто забавя неизбежното. В завършек на сметка би трябвало да се изправите сами даже и за малко.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР