Можем да бъдем хора и в трудните времена! Поредното доказателство

...
Можем да бъдем хора и в трудните времена! Поредното доказателство
Коментари Харесай

Трансджендърът Анджелина направи нещо изумително, което никак не се връзва с ексцентричната й визия

Можем да бъдем хора и в сложните времена! Поредното доказателство за това е човешката постъпка на трансджендъра Филип, прочут като Анджелина, който избави баба от улиците в Кюстендил, научи HotArena. Съдейки по ексцентричната визия на Анджелина, малко на брой биха позволили, че зад нея се крие положително и състрадателно сърце.

Денят на Анджи стартира както на всички нас, разсънва се и взема решение да отиде до близката бензиностанция да си напазарува. На път за у дома той вижда бедна жена, която продава изкуствени цветя на улицата и взема решение да й се притече на помощ.

" Сутринта още по пижама се качих в колата и отидох до бензиностанцията. След като излязох от маркета, видях малко по-надолу остаряла жена да продава на сергия. Стана ми необичайно, тъй като има пандемия и този тип търговия е неразрешен, Но отидох и я попитах за какво е тук, а тя ми изясни, че е пенсионерка и също устоя безработния си наследник, а парите им свършили. Единственото скъпо нещо, което имали в дома си е сбирката от изкуствени цветя и с тъга на сърцето решил да ги продаде ", споделя Филип, който има 17 интервенции за промяна на пола.

Трогната от нелеката орис на бабата, Анджелина взема решение да помогне и изкупува щайгите с цветя, по-късно я закарва до дома й с цел да не върви пеш в студеното време. Въпреки положителното дело  Анджелина се сблъсква с недоброжелатели, които го разпознават и се държат неприятно с нея дамата.

" Дамата ми благодари и сега, в който й помагах да събере сергията направена от каси, излязоха няколко младежи, които очевидно ме разпознаха и взеха решение да снимат. Казаха ми, че в случай че  се фотографирам с тях ще ми оказват помощ да натоваря цветята и касите в колата, тъй като чанта ми не побира всичките.  Тогава едно момиче от компанията им сподели, че в случай че пипат мръсните щайги ще се заредят с коронавируси и безочливо се разсмя ", споделя някогашния Филип, който не се устоя и демонстрира междинен пръст на непознатите.  Въпреки подигравките от непознатите Анджи извънредно щастлива, откакто оказва помощ на непознатата жена, написа " България Днес ".

" Прибрах дамата вкъщи, оставих телефонния си номер да ми звънне, в случай че има някакво усложнение от всякакво естество. Тя е добре у дома, а моят  дом е цялостен с цветя, които в никакъв случай няма да увехнат ”, заключи той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР