Може все още никой да не е успял да измисли

...
Може все още никой да не е успял да измисли
Коментари Харесай

Храните, с които сме по-млади за по-дълго

Може към момента никой да не е съумял да измисли балсам за безконечна младост , само че има някои трикове, с които можем да удължим времето, в което изглеждаме свежи и красиви. И преди всичко измежду тях е не толкоз външната грижа за кожата, колкото вътрешното й поддържане.

Има някои храни, които са извънредно потребни за здравия и млад външен тип. И с тях в ежедневното си меню няма да ни се постанова да посягаме скоро към кремовете срещу бръчки.

Зехтин

Това е една от най-полезните мазнини, които можем да консумираме. Освен че ни защищава от рак, маслиновото масло има притовъзпалителен резултат, който не подминава и нашата кожа. Защитава я от нездравословните слънчеви лъчи, усъвършенства нейната разтегливост и конструкция и защищава от образуването на бръчки и петна.
 Снимка 468837

Зелен чай

Пълен е с антиоксиданти, които ни защищават от свободните радикали. Съдържа и полифеноли, които резервират колагена в кожата и по този начин задържат младежкия й тип за по-дълго.

Розмарин

Съдържа фитонутриенти, които поддържат стойностите на серамид в кожата и по този начин подсигуряват антиейдж резултат.

Шоколад

Не единствено апетитен, само че и потребен. Флаваноидите в състава му защищават кожата от нездравословното въздействие на слънчевите лъчи, които обезпечено я състаряват. За да разчитаме на този резултат обаче, би трябвало да избираме шоколад с най-малко 70% наличие на какао.

Грейпфрут

Заради огромното си наличие на витамин С, той се дефинира и като правилен другар на нашата кожа. Освен че подкрепя образуването на колаген, пази и клетките на кожата от преждевременна гибел, предава.
 Снимка 332657

Леща

Тя се слави с високо наличие на протеин. Освен това, е богата на витамин В9, който е предварителна защита за оплешивяването и посивяването на косите.

Боровинки

Всички горски плодове съдържат антиоксиданти, само че при тях са най-вече. А този потребен микс защищава кожата от фотостареенето, породено от слънцето.
 Храненето, упражененията, вярната настройка и за какво ни е мъчно да отслабнем
Защо ни е толкоз мъчно да отслабнем

Грешките, които позволяваме най-често

Бадеми

Те не просто имат забележително наличие на протеин, само че и мед, който защищава от посивяване на косите, биотин, който е потребен за ноктите, както и витамин Е, който се грижи за равния загар и блестящата коса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР