Може само да предполагаме дали са се давили наистина или

...
Може само да предполагаме дали са се давили наистина или
Коментари Харесай

Девойките, заради които загина спасител в Слънчев бряг, вадени от водата 4 пъти за ден

Може единствено да допускаме дали са се давили в действителност или са си играели, с цел да привлекат внимание, сподели негов сътрудник

Двете девойки, които провокираха нещастието в Слънчев бряг, през вчерашния ден са били спасявани четири пъти от водни спасители. Това разкри началникът на водно-спасителната работа в курорта Иван Георгиев. Той описа пред Нова телевизия по какъв начин 69-годишният му сътрудник е извадил девойките и откакто ги предал на различен избавител паднал във водата по очи.

„ Не можем да кажем от какво е умрял сътрудника. Медицинските служби ще открият повода. Ние сме се учили от него. Той още от 90-те години е по плажовете на българското Черноморие “, съобщи шефът на спасителите в курорта. 

„ Морето е към момента бурно. Макар да сме единствено с 30% по-малко, се стараем да покрием целия плаж, само че все пак сме разредени. Въпросните девойки, които са били избавени и предадени на различен сътрудник преди тъжния случай, в следствие се разбра след направена инспекция с останалите сътрудници, че четири пъти са вадени през вчерашния ден от водата при сходни дейности. На разнообразни точки от плажа те са създавали предпоставки за избавителни акции на нашите спасители “, посочи той.

„ Може единствено да допускаме дали двете девойки са се давили в действителност или са си играели, с цел да привлекат внимание. С оглед на бурното море обаче колкото и да са си играли, е задоволително рисково. Вероятността да се удавят е огромна “, съобщи Иван Георгиев.  

„ Не знам по какъв начин би трябвало да се подходи. Нали в планината има такива случаи – плащаш си като ангажираш запаси да те избавят? На водните спасители не се заплаща, само че в случай че четири пъти едно и също нещо правиш... “, сподели пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев.

„ Каквото и да платят, индивидът си е отишъл. Това е неуместна история “, разяснява пък колежката му Мира Иванова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР