Може Пеевски и Домусчиев да гласят рейтингите, както им е

...
Може Пеевски и Домусчиев да гласят рейтингите, както им е
Коментари Харесай

бТВ показва професионализъм, Нова потъва успешно

Може Пеевски и Домусчиев да гласят рейтингите, както им е комфортно, само че единствено за два дни се видя, че бТВ води на Нова тв и Българска национална телевизия с доста. Преките предавания, репортажите, новините и мненията – на публицисти, не на дежурните хрантутници – са безусловно равнище. Теди Енчева, Канна Рачева, Стоян Георгиев, Теодора Трифонова и останалите, както и операторите и водещите в студиото в София демонстрираха по какъв начин се вършат нещата.
На разнообразни места протестиращи отхвърлят да разясняват пред камери на Нова тв. Което значи доста.

Евроком, която не може да се мери по запас и техника с огромните тв, също потвърди, че и с по-малко хора, може да се прави добра публицистика.

Няколко уеб страницата също подвигнаха летвата, предавайки онлайн и съвсем непрекъснато по какъв начин се развива обстановката и другите гледни точки за надигналата се вълна на неодобрение.

Пеевските медии на този декор показват беззащитност, ненавист и примитивни операции. Протестите дадоха опция на жителите още един път, този път напълно очевидно, да се види кой кой е в полуживата българска публицистика.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР