Може ли властите да престанат да наричат случая с убитото

...
Може ли властите да престанат да наричат случая с убитото
Коментари Харесай

Блогърка: Властите да престанат да наричат случая с убитото от ток дете нелеп инцидент

Може ли управляващите да престанат да назовават случая с убитото от ток дете НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ. Нелеп случай е да ти влезе оса в гърлото, до момента в който си задремал с отворена уста на поляната.
Това тук си е гибелен случай, настъпил поради незаконна немарливост, на място, което би трябвало да е обозначено чия благосъстоятелност и отговорност е. Но типично по български то НЕ Е обозначено, нито в миналото ще научим кой дава отговор за него, просто тъй като тук по едно и също време всички и никой дават отговор за такива неща - според от изгодата и задължението, във Facebook.
 Родителите на убитото от ток момче готвят митинг Родителите на убитото от ток момче готвят митинг
Продължава следствието на съдбовния случай, при който момче почина на улица в София поради ток, протекъл върху капака на шахта. Все...
Сега тая шахта ще се окаже, че надали не сме си я изкопали ние, жителите, и единствено който не е изискал, той не си е присъединил в нея будка с понички и сешоар, и не си е скрил вътре кон и буркани с лютеница, и изобщо очевидно всеки може да иде с един търнокоп, да я открехне и да си я усвои както пожелае.
Ма той кабелът тръгвал след електромера, пък водел към будка в болничното заведение, но не била тая, а една друга, ма тя не била отговорност на общината, а на страната, сиреч - на филанкишията.
Ма детето било с мокра обувка и в случай че било със суха - нямало да протече ток, несъмнено доста други хора били стъпили преди този момент, но със сухи обувки. Страхотно облекчение за тези от нас, които имат обувки и стъпват с тях по шахти. Стана ни доста по-добре от тая вест.
Иначе колкото и заповеди да се разменят в този момент за случилото се, те нямат никакво значение. Вместо това се съберете и научете всяка шахта в тоя град чия отговорност е и кабелите вътре какви са - за палачинки ли, за светофар ли, на общината ли са, на страната ли, частна благосъстоятелност ли или просто незнайни кабели в една самозародила се от нищото шахта, по която ние не би трябвало да стъпваме с мокри обувки, тъй като, хей, и децата знаят, че върху шахтите има оголени кабели, по които тече ток, и е просто въпрос на време да се случи подобен НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ.
 Слави Трифонов за починалото момче: Ние сме страната на нелепите произшествия Слави Трифонов за починалото момче: Ние сме страната на нелепите произшествия
Господин Борисов, това не са нелепи произшествия. Това е несръчност. Това е безхаберие, това е корупция. И починалите деца, и срутените н...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР