Може ли някой да даде 50 години на Дженифър Анистън?

...
Може ли някой да даде 50 години на Дженифър Анистън?
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Ако любовта почука на вратата, ще отворя

Може ли някой да даде 50 години на Дженифър Анистън? Звездата от сериала „ Приятели “ наподобява в съвършена форма и театралничи за американското списание Harper`s Bazaar. На един от фрагментите Дженифър е със сандали Jimmy Choo и бански костюми на Hermes. Тя плува в басейн, седнала на кресло.

Джен искрено признава, че след раздялата ѝ с Брад Пит, Джон Майер и Джъстин Теру не се среща с никого сега и е отворена да откри още веднъж любовта, написа Daily Mail.

На фотосите Анистън наподобява отлично, снима се топлес, демонстрирайки луксозна фигура. Що се отнася до любовта, звездата по този начин и не се оставя да мисли доста за нея. Не се уповава на уеб сайтове за запознанства, защото по-скоро се е фокусирала върху целта си – професионалните планове. Те са свързани с двете ѝ телевизионни излъчвания „ Първи дами “ и „ Сутрешно шоу “ с Рийз Уидърспун.

Но Анистън е безапелационна, че не се и отхвърля от любовта. „ Когато почука на вратата ми, ще е добре пристигнала и ще я посрещна. “, безапелационна е тя. Също по този начин има вяра, че душевните другари са доста и може да се появят нееднократно в живота.

Актрисата също разяснява рождения си ден, който отпразнува през февруари и на който пристигнаха доста звезди като Кортни Кокс и Сандра Бълок.

Не остана неусетен и фактът, че измежду гостите бе и някогашният ѝ брачен партньор Брад Пит. Приятелството сред двамата още веднъж се ускори след раздялата му с Анджелина Джоли.

Източник: tialoto
Снимка: Harper`s Bazaar
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР