Може ли жителите на едно българско село с дружни усилия

...
Може ли жителите на едно българско село с дружни усилия
Коментари Харесай

Епизод 7 - Как да печелим от чиста енергия

Може ли жителите на едно българско село с дружни старания да изградят слънчев парк, с цел да създават, използват зелен ток и да печелят от него? Защо технологиите за предпазване на сила са идващото горещо нещо в зелената промишленост? Как ще се трансформира дизайнът на цялата преносна мрежа, с цел да обслужва енергийната гражданска война?

Отговорите на тeзи и други въпроси ще чуете в Епизод 7 от поредицата за вложения " Парите приказват " . Той е отдаден на чистата сила и по какъв начин може да се печели от нея. Гостува Марияна Янева, продуктов управител на Renewables Now - самостоятелен уебсайт за бизнес вести и информация за пазара на сила от възобновими източници по целия свят. Янева е била и изпълнителен шеф на Българската ветроенергийна асоциация за интервал от няколко години.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В епизода ще научите какви типове зелена сила набират известност в световен мащаб, с изключение на познатите ни от слънце, вятър и вода. Марияна Янева споделя за софтуерните нововъведения, които са мотор на развиването на зелената индустрия; изяснява за какво падат разноските за произвеждане на сила от възобновими източници, каква е ролята на Китай в това и по кое време чистата сила ще стане по-евтина от цапащите енергийни източници;

Ще чуете още - за какво България изостава с няколко обиколки от света във връзка с развиването на чиста сила, в какво въпреки всичко си коства да се влага у нас и с каква рентабилност.

За " Парите приказват "

" Парите приказват " е подкаст сериал за вложения и финансово обмисляне на мрежата за български подкасти " Говори Интернет " и " Капитал ". В поредност от епизоди забавни и способени събеседници поучават по какъв начин да се влага мъдро в недвижими парцели, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови нововъведения, различни източници на сила, AI и други

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Парите приказват " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Чуйте и другите епизоди:

Епизод 1: Инвестициите в недвижими парцели - дали, по кое време и по какъв начин »
Строителният бизнесмен Бисер Боев изяснява за какво даже при нова рецесия цените на положителните парцели в София няма да паднат.

Епизод 2: Кои вложения са рискови »
Инвестиционните специалисти Радослав Рачев и Апостол Апостолов поучават по какъв начин да се ръководят спестяванията.

Епизод 3: Дългосрочно вложение, фондове и доверително ръководство
Съдружникът в Expat Capital Никола Янков коментира какви са капиталовите благоприятни условия, налични за хората в България.

Епизод 4: Как да си изберем ръководещо сдружение
Никола Янкова от Expat Capital и Мая Янкова от " Алфа асет мениджмънт " описват за договорните фондове и за какво в тях би трябвало да се влагат с дълготрайна цел.

Епизод 5: Пирамиди, Понци схеми и по какъв начин да се предпазим от тях
Журналистът от " Капитал " Николай Стоянов дава хрумвания по какъв начин се разпознават финансовите измами

Епизод 6: Що е то финтех и по какъв начин ни улеснява живота
Ваня Манова и Иван Хаджов от MasterCard описват за финансовите нововъведения и по какъв начин ни оказват помощ да усъвършенстваме разноските си

" Парите приказват " се осъществя с поддръжката на MasterCard.

Обратна връзка за " Парите приказват " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Бележка от редактора: Разговорът с Марияна Янева е записан на 3 септември.
АУДИО Епизод 7 - Как да печелим от чиста сила Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР