Може ли една жена да се загрози с пластична операция?

...
Може ли една жена да се загрози с пластична операция?
Коментари Харесай

Бившата жена на Орхан Мурад си смени лицето

Може ли една жена да се загрози с пластична интервенция? Да, в случай че са доста и несъответствуващи. Красивата някогашна половинка на Орхан Мурад – Шенай, си унищожи лицето със серия от корекции. Блондинката е неразпознаваема и безусловно няма нищо общо с предходния си тип. Бившата половинка на изпълнителя на „ Хиляди сърца ” сама популяризира свои фотоси след интервенцията и написа, че благодари на прочут турски доктор, написа „ Уикенд ”.

Шенай си е направила по този начин модерния лифтинг в зоната към очите „ Котешки очи ”. Тя е издула и устните си с хиалурон, както и си е направила високи мъжки скули. Корекциите на някогашната госпожа Мурад не са по никакъв начин сполучливи, въпреки тя самата да се харесва. Шенай наложително би трябвало да смени персоналната си карта, тъй като е с друга идентичност.

„ Леле, кой е този травестит? А беше хубава жена.. Ужас е! Защо си го е предизвикала? ” – питат се в обществените мрежи малцината, които са съумели да я разпознаят.

49-годишната туркиня очевидно е решила да лекува любовната тъга по Орхан с пластични интервенции. Шенай се е вживяла, че кара втора младост и се отдава на къси секс афери с млади мачовци, като сега сякаш си има сериозна половинка. Мадамата желала да е по-атрактивна и се тунинговала устойчиво, смятайки, че наподобява по-добре.



Новата Шенай

Моделката Белла Хадид вкара модата на „ котешките очи ”. Бадемовите очи, които тя сполучливо акцентира с грим, се трансфораха в нейна запазена марка. Малко дами се раждат с такива и злите езици приказват, че даже Белла Хадид не е имала това благополучие, а го е постигнала с корекции. Всички те имат за цел физически или образно да издигнат външния завършек на горните клепачи и леко да ги изтеглят към слепоочията. У нас корекцията е шлагер от към година, само че е много рискова, тъй като извънредно рядко се реализира търсеният резултат, а по-често дамата придобива смешен тип, само че по-късно няма връщане обратно. Тепърва ще следим много обезобразени родни звезди, които ще се подложат на подобен лифтинг. У нас цената на процедурата е сред 1500 и 3000 лв., само че в Турция, където се е оперирала Шенай, е същата, само че в евро. Не е ясно по какъв начин някогашната жена на Орхан Мурад е платила корекциите, тъй като тя не работи от години. По време на брака им с Орхан я устояваше точно музикантът.

Туркинята е коригирала и носа си, като за него се е бръкнала с към 7000-8000 в евро. Устните й костват към 2000 евро и скулите са почти толкоз. Новата й визия включва и увеличение на бюста със силиконови импланти, както и имплант в брадичката, като Даниел Петканов. Седмата интервенция на майката на Сузанита е липосукция на корема. Общата сума на корекциите възлиза на към 40 000 лв.. Шенай Кузева, както е моминското име на русокоската, не крие, че с един престой в клиниката се е тунинговала изцяло.



Туркинята преди корекциите

„ Преди пет години имах рак на лявата гърда. Предвид напрежението в последната година, проследявам здравето си и вървя постоянно на лекари. В момента очаквам резултати и се надявам всичко да бъде наред. Операциите бяха планувани. Не желаех да пътувам няколко пъти, взех решение да отделя повече време. Увеличих бюста си. Чувствам се добре в кожата си. Новият ми мъж Ханс беше с мен ", разяснява неотдавна Шенай и добави, че преди е упреквала Орхан, само че в този момент му е признателна. „ Ханс е превъзходен! Беше компактно до мен от самото начало. Животът ми се промени радикално и популярност богу, към положително. Сега не се впускам бясно в любовта, постаравам се да изживявам всеки момент ”,  хвали се Кузева. От няколко месеца насам тя живее с обичания си зад граница.

„ Кой лекар би направил пластични интервенции на жена с рак? И то няколко интервенции ” – чудят се в обществените мрежи и с право. Изключително е рисково да ляга да се оперира, в случай че ракът й се е завърнал, както твърди. 49-годишната русокоска упрекна някогашния си мъж, че поради него се е влошило здравословното й положение. Припомняме, че родителите на Сузанита се разделиха изненадващо преди година.

„ Много съм разочарована от Орхан Мурад. Може да е страховит музикант, душата на компанията с другари на маса, само че има минуси, които не ни харесват на нас със Сузи като брачна половинка и щерка. Мезонета ни в Пловдив към този момент сме го оповестили за обмен. Спешно ще би трябвало да си търсим апартамент със Сузанита по-късно. Искаме да останем в България. Много неточности направи той. Когато Сузи беше на 3 години, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още много. Изневяра се прости доста мъчно, само че аз съм го правила, тъй като не желаех да контузвам децата и да се развеждам. В името на фамилията! Доста пъти съм прощавала такива неточности, само че той реши, че ще продължава да живее по този метод ” – изповяда се преди година някогашната към този момент брачна половинка на фолк легендата.

Орхан Мурад не отговори на обвиняванията й за изневери, а резервира безмълвие по тематиката, само че пък бързо подвигна нова женитба с друга по-невзрачна русокоска на име Камелия Добрева, която скоро би трябвало да го подари с дете.

Шенай също не си губи времето и от няколко месеца мачка чаршафите с българин, който от години живее и работи в Германия. Мъжът има положителни финансови благоприятни условия и най-вероятно точно той е платил корекциите на майката на скандалната Сузанита.

Шенай изглеждаше доста добре за своите 49 години и две раждания, само че очевидно самата тя не се е харесвала и е прибягнала до жестокия тунинг, който я е загрозил, изключително лифтинга на очите.

„ Всяко лице има своите присъщи черти, особености и разлики. Изтеглените котешки очи не всеки път способстват за възстановяване на външния ви тип, даже в противен случай. Постигнатият резултат е непрекъснат и по тази причина би трябвало да се подходи с изключително внимание, изключително когато става дума за преходни фешън трендове. Рисковете от затруднения при този лифтинг са същите като при всяка хирургична интервенция плюс риска от реализиране на непредвиден и необратим резултат ” – обявиха пред „ Уикенд ” експерти.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР