Може ли един брак без секс да е щастлив? Това

...
Може ли един брак без секс да е щастлив? Това
Коментари Харесай

6-те най-големи мита за двойките, които не правят секс

Може ли един брак без секс да е благополучен? Това е въпрос, който си задават от ден на ден двойки. Учудващо или не, истината е, че е изцяло допустимо двойките, които не се отдават на скотски милувки, да имат уютни и задоволяващи ги връзки. Доста от съпрузите намират наслада и сигурност като чудесни сътрудници, като най-хубави другари и виновни родители. Все отново тези функции въобще не би трябвало да се подценяват в брака. За доста хора се чака сексът да има водеща роля в брака, само че това от ден на ден не е по този начин. Ето кои са 6-те най-големи мита, свързани с брака без секс:
1. Този брак е жертван
Истината е, че това въобще не е правилно. От дребни ни изясняват, че един добър брак се равнява на див, буен секс, от който плочките в банята на съседите падат. Убедени сме, че в случай че има добра химия сред сътрудниците, сексът просто ще се случи. Затова много хора си мислят, че бракът им е неуспех, в случай че сексът им куца. А по-добре ли е да имаме оргазъм след оргазъм, само че да не се намира никаква обич, почитание и благополучие в това общуване?
2. Ако няма секс, това значи, че към този момент не си падате по другия
Истината е, че браковете без секс не са породени единствено и само от липса на физическо привличане. Може да сте в подобен брак заради десетки аргументи. Само дребен % от несексуалните връзки са поради липса на либидо един към различен. Причината може да е здравословна, да сте прекомерно изложени на стрес, да не може да превъзмогнете полова контузия, или да не се чувствате задоволително добре в кожата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР