Може ли да придобиете луксозна къща и супермодерна кола само

...
Може ли да придобиете луксозна къща и супермодерна кола само
Коментари Харесай

Този начин на продажба на имот не работи

Може ли да придобиете първокласна къща и супермодерна кола единствено против 30 USD? Първият отговор, който бихте дали, би бил негативен. В реалност обаче това е действителност. Британско семейство от градчето Рингвуд през 2018 година разигра лотария. Всеки, който искаше да взе участие в нея трябваше да си купи билет на стойност 25 паунда, или към 30 USD. Срещу въпросната сума един от участниците печели първокласна къща с неповторима архитектура и Aston Martin DB11 V8. Причината парцелът да бъде продаден на търг и то с бонус първокласен автомобил е, че в продължение на две години фамилията не е успявало да откри покупател.

Архитектурата на къщата е дело на известната строително дизайнерска компания Huf Haus. За въпросния план, тя печели наградата за най-нестандартна архитектура на къща. И това фактически е по този начин, защото Avon Place, ситуирана на брега на р. Ейвън, има ексцентрична стъклено-стоманена структура с чудесно вътрешно систематизиране. Откритата планировка разрешава всички пространства да бъдат със актуален интериор. Имотът включва 6 спални, няколко бани, дневна, кухня с столова и частна кинозала. Също по този начин новият притежател получава и огромен гараж и прелестно завършена SPA зона с изход на брега на реката, където има обособено барбекю.

Целият развой по намирането на нов притежател посредством
лотария приключва с величествен скандал. Независимо от забележителната инвестиция на средства в реклама и дългата акция траяла от март до 31 декември 2018 година от 250 000 броя напечатани билети са били продадени едвам 30 000. А това значи, че нито един от участниците в играта няма да получи нито първокласната къща на брега на р. Ейвън, нито спортната кола. Причината за неуспеха са огромните разноски по реклама, отпечатване на билети, юридически услуги. Приходите от продадените билети възлизат на 900 000 USD. От тях обаче за въпросните услуги са изхарчени 780 000 USD. Така на процедура притежателите, в случай че осъществят своя план ще получат за парцела си чисто 120 000 USD, което е извънредно малко. Не единствено притежателите, само че и участниците в лотарията са недоволни, защото до последно им е било обещавано, че ще завоюват първокласния парцел.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР