Може ли да отпадне задължителното носене на от депутати в

...
Може ли да отпадне задължителното носене на от депутати в
Коментари Харесай

Може ли да отпаднат задължителните маски за депутатите в зала?

Може ли да отпадне наложителното носене на от депутати в пленарна зала и постройката на някогашния Партиен дом? Този проблем се разви през днешния ден. Той стартира с запитване на двама от левицата и приключва изрично с отговор на здравните управляващи в страната пред публицисти.
Депутатите от Георги Миланов и Георги Свиленски попитали здравния министър Костадин Ангелов дали постройката на Народното събрание и залата, в която заседават депутатите е закрито публично място и дали за съвещанията, които се организират от сряда до петък, важи заповедта му за носене на маски. В писмен отговор министърът споделил, че маските в Народното събрание не са наложителни, тъй като там няма свободен достъп на жители, съобщи.
 Хитър трик за по-удобно и елементарно носене на маска (ВИДЕО) Хитър трик за по-удобно и елементарно носене на маска (ВИДЕО)
Учитeлкa oт aмeрикaнcкия щaт Джoрджия cпoдeли във Fасеbооk прoфилa cи трик, кoйтo улecнявa знaчитeлнo нoceнeтo нa прeдпaзнa мacкa. Трик...
 
" Пленарната зала или там, където е стеснен достъпът на жители в постройките на другите институции, не са публични закрити места и по тази причина може да не се носи маска ", разяснява пред в. " " Георги Свиленски.
Малко по-късно денем при откиването на единственият на Балканите " здравният министър трябваше да отговори непосредствено на жирналистическите въпроси по тематиката.
" Когато приказваме, че сме в борба с незабележим зложелател, тя се води с единство, а не с ръководещи или съпротива. Странно е, когато приказваме за ограничаващи ограничения, в които всички би трябвало да са обединени, носенето на маски на закрито да се слага под подозрение ", разяснява здравният министър. " Продължавам да имам вяра, че в левицата има здравомислещи лекари и те като такива, могат да дадат верните препоръки на сътрудниците си в Народното събрание, на които те да имат вяра ", сподели още той.
 Вредно е учениците да стоят с една маска през целия ден, твърди пулмолог Вредно е учениците да стоят с една маска през целия ден, твърди пулмолог
Едно дете не може да стои в учебно заведение с една маска през целия ден, по този начин вместо да защищава, тя ще стане нездравословна. Това съобщи пулмологът Доц. Елен...
В отговор на въпрос на БГНЕС, шефът на Столичната Регионална Здравна ревизия доктор съобщи, че заповедта за наложително носене на маски в затворени пространства не е анулирана и напомни, че преди месец и половина депутати са били санкционирани поради не носенето им.
„ Не е издавана нарочна заповед, която да освобождава особено депутатите от носене на маски в закрити пространства “, безапелационен беше той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР