Може ли да изтеглим заем от 1500 и да върнем

...
Може ли да изтеглим заем от 1500 и да върнем
Коментари Харесай

Kапанът на бързите кредити! Теглиш 1500 лева връщаш 6300


Може ли да изтеглим заем от 1500 и да върнем 6300 лева? И още – по какъв начин търговците надуват с невидими такси цената на бързите заеми. В сезона на огромното изтегляне на заеми ще ви покажем не престават ли компаниите за бързи заеми да подвеждат потребителите със скрити такси и лихви.

Проверка на КЗП от последната година на повече от 50 регистрирани компании демонстрира нарушаване при всяка една от тях, предава Нова телевизия. Сред най-новите трикове е такса „ известие”. Колко можем да платим, с цел да ни оповестят, че сме просрочили заплащането на вноската по заема – отговорът след секунди. Какви други невидими такси и лихви ни начисляват търговците? И още – допустимо ли е заемът ни да нарастне 5 пъти – до момента в който го върнем?

В навечерието на Коледа и Нова година ползата към бързите заеми пораства. С тях попълняме дупките в фамилния бюджет, свързани с разноските за дарове, празнуване и пътешестване. Само за година българите са изтеглили с 8% повече бързи заеми. Средният размер на бързия заем, който теглим, е 500–550 лева Най-често прибягваме до заем заради персонални потребности, ремонт или здравословни проблеми. Да погледнем и към профила на потребителя, който прибягва до бързи пари. Това са все по-млади хора – до 30 години с висше обучение, с приходи към 900 лева Как да изберем най-изгодния заем? И какви клопки ни дебнат при кредитирането?

https://www.vbox7.com/play:1c6e6e9079
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР