Може ли да има държавен глава, ако няма държава? Явно

...
Може ли да има държавен глава, ако няма държава? Явно
Коментари Харесай

Шоуто на Слави към Румен Радев: Може ли да има държавен глава, ако няма държава?

Може ли да има държавен глава, в случай че няма страна? Явно има, откакто има 4,5 млн. за заплати в бюджета на президентството. 
 Борисов и Мая Манолова се отзоваха на поканата от шоуто на Слави, Радев не  Слави Трифонов предложения Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров в шоуто си
Това разяснява сценаристът на " Шоуто на Слави " Иван Кулеков довечера, откакто водещият Слави Трифонов прочете в ефир формалния отвод от на президента Румен Радев да взе участие в предаването. Трифонов покани  ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов, основния прокурор Сотир Цацаров  и омбудсмана Мая Манолова да дават отговор на въпроси на екипа и жителите през тази седмица. Четиримата с изключение на президента одобриха поканата. 

Кулеков зададе въпроса си, откакто напомни думи на Румен Радев, че страната атрофира. 

Това е пренебрежение към жителите, изпратили въпросите си, показаха позиция сценаристите на шоуто. Нинова ли е по-важна или жителите, разясниха те във връзка обстоятелството, че Радев одобри водача на Българска социалистическа партия да го запознае с " Визия за България ". 

Президентът съобщи на 10-ти ноември, че партията-държава се възражда, демокрацията е в заплаха, а по-късно сподели, е държавното управление не би трябвало да подава оставка - очевидно едно от двете изявления не е истина, обявиха още от екипа на Слави Трифонов. 

Той желае да задава въпроси, не да дава отговори, само че тук няма място за двама водещи, разяснява още Кулеков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР