Може колкото си искате да не вярват, че Луната е

...
Може колкото си искате да не вярват, че Луната е
Коментари Харесай

Спипаха ги! НЛО бе заснето на ВИДЕО как излита от кратер на Луната

Може колкото си желаете да не имат вяра, че Луната е база на извънземните, учещи Земята, както настояват уфолозите, само че това непрекъснато се удостоверява от непрекъснато засичаните НЛО, които изхвърчат от естествения сателит на планетата ни. Също по този начин са открити градежи, фантастични гърмежи на светлина и други аномалии. Поредното видео с излитащо от лунен кратер НЛО е удостоверение за това, написа Езорейтер.
Това явно е ракета, споделят откривателите на космоса, обръщайки внимание, че летящият обект има продълговата форма. Скоростта му е просто голяма, а това, че то излетява от лунната повърхнина, не провокира никакво подозрение, тъй като НЛО се вижда сносно на фона на Луната.

Качественото на видеото с извънземния транспортен съд е снимал през миналите дни мексиканецът Диего Авилес, живеещ в град Масатлан в щата Синалоа. Астрономът фен употребява телескоп с видеокамера, освен с цел да следи звездното небе, само че и да записва най-интересното, което успее да види.

На видеото може даже да се види по какъв начин НЛО излиза от някакъв шлюз, а по-късно се насочва в незнайна посока. Макар, че може да лети и към Земята.

Според скептиците, това е най-обикновен земен уред, от които в космоса има премного.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР