Може и да ви изглежда смешно, но всъщност никак не

...
Може и да ви изглежда смешно, но всъщност никак не
Коментари Харесай

МАЗНО! Вълна от лицемерна ВИП-подкрепа за пияната Белослава

" Може и да ви наподобява смешно, само че в действителност по никакъв начин не е, тъй като въпреки Белослава и Токев да имаха шанс, както и всички, които са попаднали на пътя им по време на пиянските им карания, през вчерашния ден следващото дете нямаше шанс. И остана на 13... Поредното... "

Това написа журналистката Виктория Георгиева във фейсбук, като споделя и окуражителните известия от приятелите на Белослава, за които очевидно не е никакъв проблем, че певицата се е качила зад кормилото наквасена до козирката.

Ето какво споделя Георгиева:

Едно от лицата на акцията " Не карам пил ". Ирония? Не, подигравка е. Гавра е, тъй като това очевидно не е идея, а метод за изкарване на спомагателни приходи за някои от участващите в нея. Гавра е и че е отказала да даде кръвна проба.

Гавра е и че законът още го разрешава. Гавра е и че тайфа така наречен ВИП-ове се изредиха под поста и да я успокояват и пляскат сърчица. Гавра е с всички почернени през годините фамилии.

Но не трябва да се учудваме - Максим Стависки, който преди години умъртви млад мъж и безусловно трансформира момиче в зарзават, беше защитаван още по-яростно от много по-голямо стадо родни звезди. 

И не, не е неточност, избор е!

Реакциите на виповете:



 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР