Може и да са кралски особи, но те са и

...
Може и да са кралски особи, но те са и
Коментари Харесай

Какво обича да похапва британското кралско семейство

Може и да са кралски особи, само че те са и хора на първо място. Съответно и те са склонни на нездравословни привички. Вестник The Mirror, представен от БГНЕС, събра някои от тях.

 
Британската кралица Елизабет II , да вземем за пример, обича нездравословни храни съгласно изданието. Източници декларирали пред него, че Нейно величество обичала да яде обичайното английско ядене от пържени картофи и риба по време на летните годишни визити в замъка Балморал - кралската резиденция в Шотландия. Журналистите съумели да схванат, че тя избира тази храна в менюто си пред всички останали.

По време на пътувания си Елизабет II предпочитала кекс със стафиди , захаросани плодове и ядки . Кралицата изисквала чаят й да бъде юридически с вода от избрана марка .
 Кралското семейство храна Gulliver/Getty Images

 Кралското семейство храна Gulliver/Getty Images-->
Дарън Макгрейди, някогашният персонален готвач на кралицата, означи, че не може да назова Елизабет II лакомник. Съпругът й, принц Филип , обаче „ обича да яде и може да приказва за храна по през целия ден ”. Любимото ядене на принца било шоколадова бисквитена торта .
 
Според изданието принц Уилям доста обича пица и китайска храна . Съпругата му Кейт Мидълтън предпочитала къри .


 
Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл признава, че не може да живее без пържени картофи.
 меган и хари ядат Gulliver/Getty Images

 Кралското семейство храна Gulliver/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР