Може и да ни се струва, но май Megan Thee

...
Може и да ни се струва, но май Megan Thee
Коментари Харесай

Срещу какво се бунтува Megan Thee Stallion

Може и да ни се коства, само че май Megan Thee Stallion много интензивно подгрява феновете си в обществените мрежи за нов албум.
 Pornhub, Cardi B, Кайли Дженър, Megan Thee Stallion,
Превърна ли се Cardi B в повелителка на Pornhub

Една ария може да те изтреля на върха

Рапърката, която е родом от Тексас, неотдавна пусна новата си ария " Don`t Stop " с присъединяване на Young Thug и реши посредством Twitter да подсети на своите 4,4 милиона почитатели, че следва да издава още нова музика.

Megan Thee Stallion, която бързо се трансформира в един от най-продаваните актьори в музикалната промишленост, написа: " Албумът ми е на път да бъде доста вманиачен ".

on Oct 5, 2020 at 11:17am PDT

Въпреки големия си триумф като реализатор, 25-годишната рапърка нееднократно е признавала, че стресът е част от всекидневието ѝ. Тя приказва намерено за напрежението и паниките и не се тормози от това, написа Bang Showbiz.

on Oct 3, 2020 at 10:23pm PDT

От звездите се чака постоянно да бъдат съвършени, нещо против което рапърката се бунтува. " Знам, че от време на време изцапвам нещата, само че това е ок. Ок е да плачеш, да крещиш, да си сърдит, да преминаваш през разнообразни усеща ". Според нея условията към дамите в рапа са доста по-високи от общоприетите, с които се сблъскват мъжете.

on Oct 14, 2020 at 1:46pm PDT

Изпълнителката, която сполучливо си сътрудничи със звезди като Nicki Minaj, Normani и Cardi B, изрично отхвърля и рецензиите, че езикът и текстовете на песните й са прекомерно груби и цинични.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР