Може и да не смяташ, че една препечена филийка може

...
Може и да не смяташ, че една препечена филийка може
Коментари Харесай

Забавен ТЕСТ: Избери си филийка и разбери нещо много интересно за себе си

Може и да не смяташ, че една препечена филийка може да дефинира що за човек си, само че пък е занимателно! А и какво ще стане, в случай че познае?

Психолози и откриватели от дълго време са открили, че има директна връзка сред нашите подсъзнателни и първосигнали избори и основите на нашия темперамент и разбиранията ни за света към нас, както и за самите нас.

Ето за какво те постоянно сформират сходни на пръв взор занимателни проби, които в действителност могат да покажат доста за това кои сме ние и какво търсим в живота си, към какво се стремим.

Предлагаме ви и вие да си извършите този елементарен и занимателен експримент през днешния ден. Кой знае, може да научите нещо ново за себе си или просто да затвърдите това, което към този момент знаете.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да си изберете една от филийките на картинката по-надолу и по-късно да прочетете какво значи този ваш избор!

 филийка

Прочетете ТУК какво значение носи определената от вас филийка >>>

 магическа топка Edna.bg

Още сходни занимателни проби:
Психологически ТЕСТ: тази фотография разкрива доста за същността ни ТЕСТ: Един елементарен въпрос може да дефинира кое е най-важното нещо в живота ви Тибетският ТЕСТ, от който ще научиш неподозирани неща за себе си
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР