Може и да е лято, но винаги има риск да

...
Може и да е лято, но винаги има риск да
Коментари Харесай

4 диети за лятото

Може и да е лято, само че постоянно има риск да натрупате килограми измежду жегите.

И тогава би трябвало да изберете диета, подобаваща за горещите дни.

Подготвили сме ви 4 съвета, които ще ви оказват помощ да отслабнете бързо , без да вредите на здравето си.

1.Първият е най-баналният (и това е най-важното). Пийте минимум 2 литра вода дневно – без това няма да имате резултати. Само не изпадайте във фанатизъм: остатъкът на течности води до непрекъснати оттоци в тялото.

2. Наблягайте на плодовете и зеленчуците: те оказват помощ да се освободите от токсините. Но не всички са подобаващи – единствено тези, които съдържат фибри. Картофи, краставици, домати в този смисъл отстъпват пред ябълка, киви, соеви кълнове и ръж – те съдържат много фибри и също извънредно потребния за детоксикация на тялото аргинин.

 4 диети за лятото

3. Твърдо „ не “ на протеиновата диета: тя изтощава детоксикиращата система на черния дроб. Ето за какво методът Дюкан не е доста подобаващ за намаляване през лятото – не си заслужава да се мъчите. А водораслите и триците, в противен случай, по-бързо отстраняват от тялото всички нездравословни субстанции.

4. Опитайте с интервално недояждане – уместно е за всеки, който не е ленив (защото в действителност работи!). Започнете с 12 часа и последователно ще стигнете до 16 часа: ще видите по какъв начин цифрите на кантара ще се трансформират в по-малки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР