Може да звучи странно, но Лили Иванова иска да грабне

Може да звучи странно, но Лили Иванова иска да грабне ...

Лили Иванова си сложи силикон СНИМКИ.Може да звучи странно, но Лили Иванова иска да грабне титлата „Мис Силикон на десетилетието“. Не, не говорим за естрадната певица, а за друга нейна съименничка.

Чернокосата Лили Иванова е родена на 30.04.1986 година. Кариерата й започна с предаването „Риск печели, риск губи“, където е едно от момичетата на късмета. През 2011 година печели титлата "Мис Силикон". Сега тя е претендентка за „Мис Силикон на десетилетието“.

Пред Милен Цветкова тя сподели, че преди години, когато е дошла при него доста дебеличка, е била в бивши, предишни и ъндърграунд среди.

„Такива бяха годините. Бях по-малка, по-глупава и попаднах в такива среди. Тези грешки са ми обица“, призна силиконката, която уточни, че сега се занимава със спортни събития, свързани с таекуондо. Захванала се е с това, „защото е станала сериозна жена на 31 години, а визията не е най-важното нещо. Силиконът и всичко друго идва мода да се махнат тези неща. А акъл и мозък няма как да имплантират“. „Гърди и дупе примерно се правят, ама акъл не се налива никога“, подкрепи я пък водещият с една от любимите си фрази.

 

Източник: marica.bg