Може да знаете какви са силните страни на вашия зодиакален

...
Може да знаете какви са силните страни на вашия зодиакален
Коментари Харесай

Всеки зодиакален знак има по две лица. Ето какви са те:

Може да знаете какви са мощните страни на вашия зодиакален знак, само че какво да кажем за слабостите? Едното върви с другото. Всеки зодиакален знак съставлява неповторима персона, цялостна с позитиви и негативи. Ако знаете какви са вашите недостатъци, това може да ви помогне да се развивате и да ги превърнете в мощни страни!

1. Овен, 21 март – 19 април

Едната им страна: Овните са буйни, стимулирани и амбициозни. Те имат способността да озаряват помещението, когато влязат в него. Овенът постоянно се застъпва за себе си и за хората, които обича.

Другата им страна: Овенът постоянно може да стане тъмен, раздразним и нападателен. Ако нещата не вървят както би трябвало, овните могат да се ядосат и да отхвърлят мнението на другите.

2. Телец, 20 април – 20 май

Лице едно: Телецът е правилен, работлив и благонадежден. Телците са земни и привлекателни, което кара другите да се радват да бъдат към тях.

Лице две: Телецът може да стане твърдоглав и праволинеен в избрани обстановки. Те също имат податливост да бъдат властни във връзките, което може да провокира проблеми.

3. Близнаци, 21 май- 20 юни

Лице едно: Близнаците са известни с това, че са другарски настроени, отворени и необятно скроени. Те се „ носят ” през живота, търсейки завършения и се пробват да не разрешават на нищо да ги пречупи.

Лице две: Близнаците са склонни да се изнервят, което ги кара да взимат ирационални и импулсивни решения. Когато Близнакът е уплашен или обезпокоителен, може да харчи безразсъдно или даже да удари нещо или някого.

4. Рак, 21 юни- 22 юли

Лице едно: Ракът е грижлив, съпричастен и предан. Раците са чудесни слушатели, тъй като са същински положителни, благи и състрадателни.

Лице две: Раците са изключително склонни към безпокойствие и меланхолия. Те постоянно се усещат неразбрани, което води до изолираност и самосъжаление.

5. Лъв, 23 юли – 22 август

Лице един: Лъвовете са занимателни, отворени, очарователни и уверени. Те са естествено надарени водачи и обичат да бъдат в светлината на прожекторите.

Лице Две: Лъвът постоянно може да наподобява обхванат от себе си, самоуверен и трагичен за близките. Въпреки, че е другарски надъхан, един Лъв може да наподобява и лекомислен понякога.

6. Дева, 23 август- 22 септември

Лице едно: Девите са положителни в решаването на проблеми, с помощта на техния изчерпателен, логически и претенциозен темперамент. Те постоянно търсят решение.

Лице две: Прекаленото анализиране може да накара Девата да одобри живота прекомерно съществено. Те постоянно имат проблеми с освобождението и заниманието, тъй като непрекъснато се придържат към даден проект или рутина.

7. Везни, 23 септември- 22 октомври

Лице едно: Везните са естествени миротворители. Те се отнасят с всеки, който срещат с добрина и почитание, до момента в който в същото време се пробват да балансират живота си.

Лице две: Везните постоянно се борят с обстоятелството, че непрекъснатият баланс не постоянно е вероятен. Те са склонни да заобикалят спорове и не постоянно са в положение да се защитят.

8. Скорпион, 23 октомври – 21 ноември

Лице едно: Бързият разум и възприятие за комизъм на Скорпионите ги вършат приятна компания. Те са буйни, съобразителни и самостоятелни.

Лице две: Ако уцелите неприятната страна на Скорпиона, той може да стане манипулативен и злопаметен. Ако Скорпиона се усеща предаден или провокиран, ще търси възмездие.

9. Стрелец, 22 ноември – 21 декември

Лице едно: Стрелците са склонни да бъдат оптимистични, занимателни и другарски настроени. Тяхната приключенска природа и занимателно държание притеглят хората. Те постоянно имат доста другари.

Лице Две: Стрелците постоянно имат проблеми с фокусирането. Без ясна цел те стават неспокойни и отегчени. Също по този начин, те елементарно се нервират и бързо се гневят.

10. Козирог, 22 декември – 19 януари

Лице едно: Козирозите са работливи. Те имат мощно предпочитание да вършат всичко по най-хубавия метод и да бъдат сполучливи. Те са мощно стимулирани, практични и проведени.

Лице две: Козирозите са склонни да бъдат упорити, безкомпромисни и постоянно самохвални. Те могат да станат арогантни към другите.

11. Водолей, 20 януари – 18 февруари

Лице едно: Водолеите обичат да пътуват, да се срещат с нови хора и да се срещат с нови култури. Те се радват на всевъзможни провокации.

Лице Две: Водолеите могат да наподобяват вятърничави и прочувствено недостъпни, заради потребността им да пътуват. Може да е мъчно да имаш сантиментална връзка с Водолей.

12. Риби, 19 февруари – 20 март

Лице едно: Рибите са надълбоко прочувствени, грижовни и чувствителни. Те са съпричастни към другите и постоянно лоялни към своите близки.

Лице две: Рибите постоянно търсят метод да избягат от действителността. Много риби са склонни да отблъскват другите заради желанието си да останат сами със себе си през огромна част от времето./beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР