Може да ви се стори безполезно и смешно, но както

...
Може да ви се стори безполезно и смешно, но както
Коментари Харесай

Кучешка сватба - как да организираме тържество на любимците си

Може да ви се стори неефикасно и смешно, само че както хората обичат сватбите, по този начин и някои кучета биха се зарадвали на сватбено празненство (най-вече поради храната). Кучешките сватби нашумяха ужасно доста в чужбина, а за какво да не станат мотив за забавление и в България!

За всяка порода куче има избрани цветя и конюнктура, костюмче или рокля, кучешки лакомства и какво ли не...

Аз пък помогнах при организирането на сватбата на брат ми и може да се каже че много помогнах за сватбичката на два прелестни 4-5 годишни мопса! Може да ви се стори необичайно, само че е по този начин! Беше непретенциозно, само че красиво сватбено празненство...

Ето и на какво можете да обърнете внимание при организацията на кучешка женитба.

Кучешки облекла

Тъй като мотивът ще е специфичен, с подобаващи празнични облекла могат да са освен стопаните на куче, само че и питомците, които са основните настоящи лица на кучешката женитба. Ако изберете те да носят кучешки облекла, уверете се, че ще са задоволително комфортно и животните ще могат да се движат удобно. Можете да ги ушиете по поръчка или да си закупите от профилиран магазин за кучешки облекла.

Менюто

Менюто за кучешката женитба би трябвало да дава отговор на желанията на стопаните, само че и на самите домашни любимци. Вече доста компании оферират празнични лакомства за домашни любимци, тъй че можете да ги поръчате. В никакъв случай обаче не си позволявайте да давате на кучетата от човешките торти или други празнични лакомства, тъй като те са токсични за животните.

Сватбена торта

Можете да поръчате 2 типа торти - една за хората, и една за любимците. Като ще е добра концепция опашатите младоженци да са изобразени с фондан на човешката торта.

 Парти за кучета

Цветята

Ако желаете на сватбата на кучетата ви да има и цветя, уверете се, че те не са отровни за домашните любимци.

Музиката

Музиката дано е празнична и приятна, само че не стряскаща за домашните любимци. Предварително можете да потърсите информация каква музика харесват кучетата.

Забавления

Можете да намете аниматор, който да забавлява четириногите посетители и да се грижи за тяхното положително въодушевление.

Списък с гостите

Освен хора можете да поканите на сватбата и други кучета. Но се уверете, че те са добре възпитани и социализирани животни, с цел да могат да се държат съответно на кучешко празненство.

Организацията на кучешката женитба може да е същинско развлечение за домашните любимци и техните стопани. С вярната подготовка ще имате незабравимо и радостно празненство.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР