Може да ви харесва, когато котката ви се гушка през

...
Може да ви харесва, когато котката ви се гушка през
Коментари Харесай

Защо котката ви спи във вас – ето какво иска

Може да ви харесва, когато котката ви се гушка през нощта, или може да го ненавиждате. Защо котките спят върху вас, какво значи това и по какъв начин да ги накарате да спят на друго място.

Как да разберете, че кучето ви е ядосано – ЧАСТ 1

Защо котката ми спи върху мен?

Котките могат да бъдат капризни. Така че, когато котката ви реши да се сгуши с вас в леглото през нощта, евентуално не се борите с това. Но за какво котката ви пренебрегва през целия ден и по-късно желае да спи до (или тъкмо върху вас), до момента в който спи през нощта? Е, в действителност има няколко аргументи.

Те търсят сигурност

Котките постоянно са подготвени да нападат или да се пазят, тъй че даже когато котката ви наподобява, че е изцяло незаинтересована, тя в действителност е нащрек за всевъзможни шумове или миризми. Сънят обаче е най-уязвимото й положение.
Можете ли да хванете бяс от котка?
Бяс може да се появи при всеки бозайник, в това число котки. Първите признаци нормално се появяват до два месеца след заразяването. Бя...
Прочети повече
Тъй като котките постоянно са подготвени за деяние, има смисъл те да търсят спомагателна отбрана, като се свият до притежателя си.

Ако котката ви спи покрай вас, това значи, че ви се доверява и се усеща сигурна с вас до себе си.

Как да разберете, че кучето ви е ядосано – ЧАСТ 2

Те търсят топлота

Нормалната телесна температура на котката е до 40 градуса, заради което нормално можете да намерите своя котешки другар да дреме на безоблачен прозорец или препълнен в кутия – с цел да попие колкото може повече топлота.

Те маркират своята територия
Котки и бременност: Какво би трябвало да знаят бъдещите майки?
Има хиляди фамилии, в които котки и бременни дами живеят един до друг без никакъв риск за здравето на майката и бебето. Но въпреки всичко им...
Прочети повече
Котките обичат да водят война за своята територия, като я маркират с аромата си. Когато спят върху вас, може да ви маркират като свои.

Как да разберете, че кучето ви е ядосано – ЧАСТ 3

Те желаят да се обвържат

Ако се чудите „ Защо котката ми спи върху мен? “ може да е тъй като се пробват да ви кажат, че ви обичат.

Може ли котката ви, която спи върху вас, в миналото да е знак, че нещо не е наред?

Ако котката ви спи върху вас съвсем всяка нощ, нормално няма причина за безпокойствие. Ако забележите, че спят доста повече от нормално и имат ниска сила, би трябвало да ги заведете на ветеринар, с цел да ги прегледат.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР