Може да сте добри в леглото, ако обичате секса и

...
Може да сте добри в леглото, ако обичате секса и
Коментари Харесай

Най-забавните зодии в секса

Може да сте положителни в леглото, в случай че обичате секса и сте непредубедени. Важно е също по този начин да сте уверени, деликатни и подготвени да задоволите колегата си. Разбира се, всички обичат секса и заниманието под завивките с обичан човек, само че има хора, които се славят с извънредно развинтени полови мечти. Сексът с тях е нещо, което в никакъв случай няма да забравите, а те самите са представители на следните зодии:

Овен

Тяхното флиртуващо, привлекателно и самонадеяно държание излъчва съблазън. Тези характерности, несъмнено, подаряват Овена със привлекателен и могъщ полов нагон. Те не се опасяват да отстояват владичество в спалнята. Докато някой различен едвам е събрал храброст да ви заприказва, Овенът към този момент раздира облеклата ви на разум, написа Actualno.com.

Скорпион

Ако в миналото сте се чудили за какво Скорпионите са толкоз отлични и странни в леглото, обяснението е тук. Скорпионите са буйни любовници, които постоянно са пламенни в леглото. Тъй като те са полово дейни и въодушевени, е мъчно да се съпостави тяхната активност. Те също имат мощни полови фантазии и стремежи. Обичат да поемат надзор над сътрудниците си. В леглото те отиват толкоз надалеч и интензивно, колкото могат полово.

Стрелец

Колкото по-диви, толкоз по-добре. Това е мотото на Стрелеца в леглото. Той обича всичко, от странни пози до нови места като терасата, да вземем за пример. Стрелецът гледа на романтиката като на интелектуално, физическо и прочувствено прекарване. Стрелецът е буен, избухлив и извънредно открит знак, който може да бъде доста занимателен полово.

Водолей

Водолеите нормално са положителни любовници и имат необятен кръг от ползи. Водолеите са привлечени от всичко, което се опълчва на обществените правила. Освен това се радват на тайнственост, тъй че слагането на маска или превръзка на очите сигурно ще способства за интригата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР