Може да се включите с дарение в София идната неделя

...
Може да се включите с дарение в София идната неделя
Коментари Харесай

Събират хранителни продукти за деца и възрастни в нужда

Може да се включите с подаяние в София идната неделя на 18 декември от 16 до 18 часа.
Акция под надпис " Дари храна - помогни " провеждат за деца - сираци, деца от небогати фамилии и нуждаещи се възрастни майките от самодейността „ Системата ни убива “ и Конфедерация за отбрана правата на децата, оповестява БНР. За задачата те ще събират хранителни артикули от първа нужда, както и лакомства, коледни торбички, празнична декорация и дарове.

" Сълзата на гладно дете тежи колкото земята, само че усмивката му озарява Вселената. Нека тази Коледа се усмихват повече деца ", приканват основателите на събитието във Facebook.

От " Системата ни убива " набират пакетирани храни, бисквити, зърнени закуски, пастет, макаронени и захарни произведения, консерви, олио, фасул, ориз, както и вакуумирани кашкавал, сирене, колбас, замразени пилета, кайма, плодове.

Желаещите да се включат могат да поддържат самодейността с ваучери за храна и санитарни материали - сапун, веро, прахуляк за пране, почистващи препарати, детски шампоани.

Има опция за поддръжка на акцията и с подаяние по банков път за идеята " Коледа за деца от небогати фамилии ".

Продуктите ще се събират на в така наречен триъгълник на властта на бул. " Дондуков " в София, където беше палатката на майките на деца с увреждания, идната неделя на 18 декември от 16 до 18 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР