Може да се стигне до коалиция на войната и се

...
Може да се стигне до коалиция на войната и се
Коментари Харесай

БСП видя коалиция на войната, ДБ не иска да си играе на неутралитет


Може да се стигне до коалиция на войната и се обрисува това нещо . По-важното е да не се даде оръжие на Украйна, с цел да не влезе страната ни във войната на Русия с Украйна. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов пред БиТиВи.

По думите му едно е да дадат оръжия Португалия и Испания, а напълно друго е да го направи България. Ние сме напът да понижим боеспособността на армията ни , предизвести Гуцанов.

Той уточни, че когато се приказва за национална сигурност, би трябвало да се даде сметка какво е въоръжението на България. Над 70% от хората в България, съгласно него, не желаят да се дава въоръжение на Украйна и не желаят да стават директен участник във войната , регистрира Гуцанов.

Той добави, че модернизацията на армията би трябвало да стане тогава, когато ще е ясно кой ще заплати за нея и по кое време ще пристигна. Гуцанов прикани да се направи референдум , с който се види дали българските жители желаят да бъде обещано оръжие на Украйна.

Българска социалистическа партия създали един голям умен политически ход да има ръководител на Народното събрание, с цел да се приказва за таван на цените и за приходите, а не за оръжия за Украйна.

Стоян Михалев от " Демократична България " добави, че България не може да седи безучастна и да се играе на неутралитет във войната на Русия с Украйна. Над 27 страни в Европа дали оръжие на Украйна и коя от тях е въвлечена във войната, запита Михалев.

Ако продължаваме в актуалната посока с право ще ни приказват останалите страни, че България е изменник, безапелационен бе Михалев.

800 етнически българи в Уккрайна са подписали писмо до Народното събрание, с което не желаят да бъдат излъчени и да се изпрати оръжие на Украйна, уточни Стоян Михалев.
 Депутатите в две комисии утвърдиха военната помощ за Украйна Обновена
Депутатите в две комисии утвърдиха военната помощ за Украйна

Към непотребното остаряло руско въоръжение и техника, което предстои на продажба, не е проявен интерес от украинска страна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР