Може да се ползва при пазаруване на други продукти в

...
Може да се ползва при пазаруване на други продукти в
Коментари Харесай

$30 кешбек купон при покупка на Kugoo скутер

Може да се употребява при извършване на покупки на други артикули в GeekBuying

Скутерите Kugoo се оферират с атрактивен бонус – кешбек ваучър за $30 при покупки до края на юни

Глобалният онлайн магазин GeekBuying подтиква купувачите на електрически скутери Kugoo със сериозен
бонус. Наред с отстъпката при потребление на нормалните купони, те получават и кешбек ваучър за Щатски долар 30, който може да се оползотвори при покупка на други артикули.

За да се възползват от промоцията $30 KUGOO Cashback Coupon, купувачите следва да вкарат номера на поръчката и имейл адреса на своя GeekBuying акаунт. Купонът ще им бъде изпратен по имейла в границите на 24 часа и може да се употребява в идващите три дни.

Кампанията продължава от 24 до 30 юни, прецизират от онлайн магазина. Купонът може да се употребява единствено от подадения имейл адрес, а шерването е невалидно. На една пощенска кутия може да бъде получен единствено един ваучър.

Клиенти, които имат проблеми с качеството на закупения артикул, могат в границите на един месец след покупката да аплайват за нов артикул гратис, дават обещание от GeekBuying.

Така да вземем за пример, в случай че си купите скутер Kugoo S1 – на цена от $309,99 с ваучър за отстъпка S1KUGOO или за €276,99 с ваучър за отстъпка KUGOOEU, ще получите и кешбек ваучър на стойност $30. Можете да употребявате този ваучър при извършване на покупки на други артикули в онлайн магазина (на цена над $31, като се изключи Kugoo).

Kugoo S1 изминава до 30 км с едно зареждане на батерията

Kugoo S1 e сгъваем електрически скутер с мотор 350W, който може да измине до 30 км с едно зареждане на батерията, като са планувани три скоростни режима – 15K км/ч, 25 км/ч и 30 км/ч. Скутерът има тегло 11 кг, постоянна 8-инчова гума и поема човек с тегло до 120 кг.

Моделът Kugoo S1 Pro пък се предлага за $349,99 с ваучър за отстъпка KUGOOS1P или за €313,99 с ваучър за отстъпка KUGOOS1PRO. Този скутер има известни усъвършенствания по отношение на S1 модела, като да вземем за пример по-мощната батерия 7,5 амперчаса вместо 6, както и взривобезопасна гума.

Kugoo S1 има по-мощна батерия 7,5 амперчаса

Кампанията включва и електрическия скутер Kugoo G-Booster, който се предлага на цена от $1099,99. Това е много стабилен скутер с 10-инчова вакуумна гума и два мотора – на предното и задното колело, всеки с мощ 800W. С едно зареждане скутерът може да измине 85 километра.

Kugoo G-Booster развива оптималната скорост 55 км/ч

Kugoo G-Booster поддържа три режима на скоростта, като оптималната доближава 55 км/ч. Скутерът тежи 30 км и може да вози човек с тегло до 120 кг по пътища с надолнище до 35 градуса. Батерията е с потенциал 23 амперчаса.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР