Може да се наложи руските сили да напреднат към украинските

...
Може да се наложи руските сили да напреднат към украинските
Коментари Харесай

Медведев: Руските войски ще стигнат до Киев и Лвов, ако трябва

Може да се наложи съветските сили да напреднат към украинските градове Лвов или Киев, " с цел да бъде унищожена болестта ". За това предизвести заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

Той отхвърли да спекулира по отношение на каквито и да било периоди на " специфичната интервенция " на Русия отсега нататък.

По негови думи, макар че доставката на оръжие на Украйна не съставлява присъединяване във войната, " в случай че военни експерти се съгласят с тези оръжия, това е директно доказателство за присъединяване в спора ".

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия прикани украинците да се замислят дали желаят да " отворят кутията на Пандора ", като употребяват муниции с обеднен уран, доставени от техните западни съдружници.

" Мисля, че сега хората, които към момента са в страната Украйна, би трябвало да се замислят дали желаят да се употребяват такива оръжия. Именно те отварят кутията на Пандора ", акцентира той, представен от ТАСС.

Медведев разясни, че макар че сходни муниции не са класифицирани като нуклеарни оръжия, те могат да основават нуклеарни боклуци.

Медведев уточни опита от предходното им потребление по време на нахлуването на НАТО в Югославия през 1999 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР