Може да се каже, че поп фолк дивата Ани Хоанг

...
Може да се каже, че поп фолк дивата Ани Хоанг
Коментари Харесай

Ани Хоанг с изненадващо признание за Стефан Данаилов

 Може да се каже, че поп фолк дивата Ани Хоанг не просто участва в клиповете към песните си, само че напряко играе в тях като същинска актриса, а повода за това е повече от впечатляваща.

29-годишната изпълнителка, която е взела участие досега в две кино продукции - " Фамилията " и " Бодигард на килъра ", неотдавна призна нещо доста забавно, от което излиза наяве и от кое място идват неподозираните й актьорски умения.

Оказва се, че в първата продукция " Фамилията ", тя е получила и първите си уроци по актьорско майсторство и то не от какъв да е, а от легендата на българското кино и спектакъл Стефан Данаилов.

" Във " Фамилията "  играех няма икономка. Героинята ми знаеше тайните на къщата, само че нямаше опция да ги издаде. Притеснявах се, тъй като за разлика от множеството артисти като Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков и останалите, аз нямах уменията. С времето се отпуснах, съумях да вляза в облик. Първите си препоръки получих от господин Стефан Данаилов.

За мен беше чест, гледала съм всичките филми, в които взе участие. Майка ми го обожава. Репетирах у дома, беше забавно, нова среда, нови хора... Пикът на моята героиня бе, когато трябваше да отровя героя на господин Данаилов. В по-късен стадий от сюжета се оказа, че имам дете, което бива отвлечено. В този миг претърпявам потрес, косата ми побелява за момент. Люси ми помагаше вкъщи, господин Данаилов на снимачната площадка ", споделя неотдавна Ани пред " Телеграф ". И добави още:  " Отношението му постоянно е било прелестно, предразполагаше ме, той е освен огромен артист, той е огромен човек. Беше земен и разговаряше с всички, без значение дали си му сътрудник или чужд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР