Може да се каже, че един достъп е отнет, когато

...
Може да се каже, че един достъп е отнет, когато
Коментари Харесай

Иван Петров: Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът

" Може да се каже, че един достъп е лишен, когато съдът се произнесе. А Бойко Рашков даже не е знаел, че му е лишен достъпът ".

Така разяснява някогашният апелативен прокурор на София Иван Петров тематиката за достъпа на Бойко Рашков до класифицирана информация в преданате " Евродикоф " на телевизия Евроком.

" Никой не разбра и никой не е споделил до този миг да му е лишен достъпът, тъй като това съвсем постоянно е обвързвано с държанието на лицето, както и прекратяването на достъпа, да вземем за пример когато напущат работа ", съобщи Петров.

" Изведнъж шефът на ДАНС излезе и сподели, че достъпът до информация на Бойко Рашков е преустановен. Но по кое време си го направил, за какво чак в този момент се сещаш? Защо се опитваш да извъртиш целия сигнал към личното си държание ", сподели още някогашният прокурор.

" По отношение на политическата му обвързаност, когато го уволниха незабавно излезе някогашният министър председател Бойко Борисов и разяснява, че е уволнен поради съветските служби. Малко по-късно излезе и Димитър Георгиев, с цел да кажа тъкмо същото ", разяснява още той.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР