Може да се каже, че е минало много време, но

...
Може да се каже, че е минало много време, но
Коментари Харесай

Започва да изглежда грозно за Рейнджърс с недостатъци, които започват да се показват

Може да се каже, че е минало доста време, само че този вид незадоволително показване е повтаряща се тематика през последните пет седмици, в които Рейнджърс завоюваха осем от последните си 16 (8-7-1), като пет пъти изгубиха с три или повече гола.

Така че това проваляне с 6-3 в понеделник вечерта в Гардън от тим на Кенъкс, който е най-резултатният тим в лигата като цяло и при пет против пет, до момента в който се хвали с най-хубавата голова разлика в НХЛ с плюс 53, не беше неповторимо събитие за тима, който реализира 4-4-1 през последните девет надпревари и видя по какъв начин подпухналата му възглавница за плейофи постепенно спада.

Отново имаше прекалено много смени в основни области. Имаше прекалено много неприятни решения с и без шайбата - още веднъж. Имаше прекалено много позиционни неточности - още веднъж. Имаше прекалено много благоприятни условия за клас А, с които Игор Шестеркин беше заставен да се бори – още веднъж.

Покритието на защитната зона и играта в отбрана напомняха за неприятните остарели времена, когато Дейв Карпа, Игор Уланов управл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР