Може да се използва независимо от инсталирания антивирусHouseCall е надеждно

...
Може да се използва независимо от инсталирания антивирусHouseCall е надеждно
Коментари Харесай

Trend Micro HouseCall – открива и премахва заплахи безплатно

Може да се употребява без значение от инсталирания антивирус

HouseCall е надеждно и дейно решение за разкриване и унищожаване на вируси
(екранни фотоси: TechNews.bg)

О нлайн връзките са свързани с огроме н брой интернет закани. Винаги има риск да се болестите с вируси, които да навредят на компютъра ви или даже по-лошо – да откраднат значими данни. Затова е значимо да се подсигурите с благонадежден предпазен програмен продукт.

Инструментът Trend Micro HouseCall разпознава и отстранява необятен набор от закани, в това число червеи, нежелани браузърни приставки, спам и вируси. Тази стратегия ви разрешава да правите персонализирани сканирания на сериозни области от системата, допълвайки антивирусите.

Бързото сканиране по дифолт се концентрира върху главните основни систематични области и може да пропусна рискови файлове, които се копират ръчно на компютъра. Ето за какво е целесъобразно да и употребявате опцията за персонализирано сканиране, като изберете съответна директория, която ви интересува.

Trend Micro HouseCall не взаимодейства с конфигурираната антивирусна стратегия и не въздейства на работата на компютъра. Все отново тя е в положение да открие злонамерени и шпионски софтуери или закани, които титулярният антивирус не може да открие. По този метод, даже в случай че компютърът ви към този момент е предпазен от различен програмен продукт за сигурност, можете да бъдете сигурни, че получавате оптималната отбрана.

Освен това Trend Micro HouseCall открива интернет закани, даже и те да не са били свалени в инфектираната машина. Тези закани освен носят необятен набор от опасности, в това число кражба на данни и идентичност, само че също по този начин са евентуален шлюз за други злонамерени съставни елементи, които могат съществено да обиден компютъра ви.

Имайте поради, че Trend Micro HouseCall не е предопределен да размени настоящия ви антивирусен програмен продукт. Въпреки че е основан за идентифициране и унищожаване на разнообразни вируси и червеи, работата му дружно с наличния антивирус може да ви обезпечи цялостна отбрана на персоналната и финансова информация.

В умозаключение, Trend Micro HouseCall е надеждно и дейно решение, когато става въпрос за разкриване и унищожаване на вируси, троянски коне и различен злоумишлен програмен продукт.

Даунлоуд: Trend Micro HouseCall
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР